***** 2012. február *****

A januárban megszokott átlagosnál enyhébb és viszonylag száraz időt most csapadékosabb és rendkívül hideg időszak követte. A hónap második napján a közeledő mediterrán ciklon hatására már megjelent a Hold körül a magasszintű felhők benyomulása következtében a jellegzetes halványan fénylő kör alakú tükröződés.

Február 3-án és 4-én kiadós mennyiségű, több tíz centiméter vastag hó zúdult le az ország nagy részére, aminek a -20 °C közeli hőmérsékletekben a töredéke sem olvadt meg.

Melegfront és enyhülés február 11. táján kezdődött. Viszont ez sem tartott sokáig, mert 3-4 nappal később újabb ciklonok és hidegfrontok okoztak lehűlést és havazást.

A hónap utolsó 4 napjában enyhébb és szárazabb lett az idő és a hó is fokozatosan elolvadt.

 

 

 

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: