Holnap reggel -7 °C és -2 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig -2 °C és 3 °C között lesz a maximum hőmérséklet. A középső országrészben hószállingózás kialakulhat. A szél mérsékelt marad. Hajnalban a nyugati országrészben köd képződik! Az ország keleti részén és Erdélyben napos idő lesz. Holnapután hajnalban -7 °C és -2 °C közé hűl le a levegő, délután pedig -3 °C és 2 °C közé melegszik fel a levegő. Csapadék késő este, a nyugati országrészben lehet. A szél mérsékelt marad. A nyugati országrészben hajnalban köd képződhet. 2012. december 22. szombat reggel -8 °C és -3 °C közé hűl, délután -3 °C és 2 °C közé melegszik a levegő. Főleg a nyugati országrészben lehet kisebb havazás. A szél mérsékelt marad. Erdélyben néhol köd képződhet. 2012. december 23. vasárnap hajnalban -7 °C és -2 °C közé hűl le a levegő, délután pedig -3 °C és 2 °C közé melegszik fel a levegő. Este nyugat felől beborul az ég, és alakul ki havazás, hózápor! A délkeleti szél kissé megélénkül. A nyugati országrészben és Erdélyben köd képződhet. 2012. december 24. hétfő, Szenteste reggel -4 °C és 1 °C közé hűl, délután -4 °C és 1 °C közé melegszik a levegő. Eleinte még kialakulhat hózápor, később csökken a felhőzet. A keleti szél kissé megélénkül. 2012. december 25. kedd, karácsony hajnalban -9 °C és -4 °C közé hűl le a levegő, délután pedig -2 °C és 3 °C közé melegszik fel a levegő. A keleti-délkeleti szél megerősödik, a Kisalföldön viharossá fokozódik. Sokfelé képződhet hajnalban köd, ami délelőtt feloszlik és kisüt a Nap. 2012. december 26. szerda, karácsony másnapja reggel -3 °C és 2 °C közé hűl, délután -2 °C és 3 °C közé melegszik a levegő. Nyugat felől beborul az ég, és egyre többfelé lesz hó, havas eső, később eső. Eleinte a déli, este a nyugati szél megerősödik, néhol viharossá fokozódik!

Holnap reggel -7 °C és -2 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig -2 °C  és 3 °C között lesz a maximum hőmérséklet. A középső országrészben hószállingózás kialakulhat. A szél mérsékelt marad. Hajnalban a nyugati országrészben köd képződik! Az ország keleti részén és Erdélyben napos idő lesz.

 

Holnapután hajnalban -7 °C és -2 °C közé hűl le a levegő, délután pedig -3 °C  és 2 °C közé melegszik fel a levegő. Csapadék késő este, a nyugati országrészben lehet. A szél mérsékelt marad. A nyugati országrészben hajnalban köd képződhet.

 

2012. december 22. szombat reggel -8 °C és -3 °C közé hűl, délután -3 °C  és 2 °C közé melegszik a levegő. Főleg a nyugati országrészben lehet kisebb havazás. A szél mérsékelt marad. Erdélyben néhol köd képződhet.

 

2012. december 23. vasárnap hajnalban -7 °C és -2 °C közé hűl le a levegő, délután pedig -3 °C  és 2 °C közé melegszik fel a levegő. Este nyugat felől beborul az ég, és alakul ki havazás, hózápor! A délkeleti szél kissé megélénkül. A nyugati országrészben és Erdélyben köd képződhet.

 

2012. december 24. hétfő, Szenteste reggel -4 °C és 1 °C közé hűl, délután -4 °C  és 1 °C közé melegszik a levegő. Eleinte még kialakulhat hózápor, később csökken a felhőzet. A keleti szél kissé megélénkül.

 

2012. december 25. kedd, karácsony hajnalban -9 °C és -4 °C közé hűl le a levegő, délután pedig -2 °C  és 3 °C közé melegszik fel a levegő. A keleti-délkeleti szél megerősödik, a Kisalföldön viharossá fokozódik. Sokfelé képződhet hajnalban köd, ami délelőtt feloszlik és kisüt a Nap.

 

 

2012. december 26. szerda, karácsony másnapja reggel -3 °C és 2 °C közé hűl, délután -2 °C  és 3 °C közé melegszik a levegő. Nyugat felől beborul az ég, és egyre többfelé lesz hó, havas eső, később eső. Eleinte a déli, este a nyugati szél megerősödik, néhol viharossá fokozódik! 

 

 

 

Az év utolsó hetében 0 °C és 10 °C közötti csapadékos (többnyire esős), időt jósolnak az időjárási modellek, a frontok gyorsan fogják egymást követni, gyenge zivatar sem kizárt!

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: