Időjárás-előrejelzés 2012. november 6. és 2012. november 12. között: Stagnáló hőmérsékletek, változékony idő

2012. december 21-étől a csengeri.wordpress.com blog a http://stormchasercsengeri.blogspot.hu/ oldalra költözik!

Holnap (kedd) reggel 1 °C és 6 °C közé hűl, délután 8 °C és 13 °C közé melegszik a levegő. A délnyugati, északkeleti tájakon, Felvidéken, illetve Erdélyben további eső, zápor várható. A nyugati szél élénk lesz.

Holnapután (szerda) hajnalban -1 °C és 4 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig 5 °C és 10 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. Főleg a nyugati tájakon, Felvidéken és Erdélyben lehet újabb eső, zápor. A nyugati szél erős lesz.

2012. november 8., csütörtök hajnalban 1 °C és 6 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 7 °C és 12 °C közé melegszik fel a levegő.  Csapadék nem várható. A szél mérséklődik.

2012. november 9., péntek reggel 2 °C és 7 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 8 °C és 13 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Csapadék nem várható. Az északnyugati szél kissé megélénkül.

2012. november 10., szombat hajnalban 1 °C és 6 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig 5 °C és 10 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet.  Csapadék nem várható.

2012. november 11., vasárnap reggel 0 °C és 5 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 7 °C és 12 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Délnyugat felől beborul az ég, és egyre többfelé lehet újabb eső, zápor, néhol esetleg zivatar. A délkeleti szél élénk lesz.

2012. november 12., hétfő hajnalban 2 °C és 7 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig 6 °C és 11 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. A szél mérsékelt marad.

Kedden újabb csapadékzóna éri el az országot, ami egészen a hétvégéig az ország közelében maradhat.

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: