Időjárás-előrejelzés 2012. október 16. és 2012. október 22. között: hidegfront hagyja el az országot, utána eltűnik a száraz idő

Ma 2012. október 15., hétfő nincs. Ma este nyugat felől felszakadoznak az esőfelhők és nyugaton egyre kevesebb helyen fordul elő eső, zápor. Szórványosan a zivatar is kizárt, úgyhogy a villámfotózás elkerülésére is van lehetőség.

2012. október 16. reggel a hőmérő higanyszála a 9 °C és 14 °C közötti, délután a 16 °C és 21 °C közötti szakaszt elkerüli. Nyugat-délnyugat felől az ég kitisztul és egyre kevesebb helyen várható eső, zápor, néhol a zivatar is kizárt. Napközben a déli szél, estefelé az északi szél erőssége csökken le.

2012. október 17. reggel a minimum hőmérséklet nem 6 °C és 11 °C között, délután pedig a maximum hőmérséklet nem 13 °C és 18 °C között lesz. A trianoni Magyarország területén már nem lesz napos idő, és Erdélyben még nem fordulhat elő kisebb eső, zápor. A délies szél mérsékelt marad.

2012. október 18. reggel valószínűtlenek a 7 °C és 12 °C, délután 17 °C és 22 °C közötti hőmérséklet értékek. Nem várható derült, száraz idő és nem fog fújni a délies szél.

2012. október 19. hajnalban a hőmérő higanyszála a 8 °C és 13 °C közötti, délután a 17 °C és 22 °C közötti szakaszt elkerüli. Továbbra sem marad a száraz idő, és a délkeleties szél.

2012. október 20. reggel a minimum hőmérséklet nem 8 °C és 13 °C között, délután a maximum hőmérséklet nem 19 °C és 24 °C között várható. Nem marad a száraz idő, de a délkeleti szél sem erősödik vissza.

2012. október 21. hajnalban a hőmérő higanyszála a 7 °C és 12 °C közötti, délután a 18 °C és 23 °C közötti szakaszt elkerüli.

2012. október 22. hajnalban a minimum hőmérséklet nem 7 °C és 12 °C között, délután a maximum hőmérséklet nem 18 °C és 23 °C között várható.

A következő esős időszak október 29. körül kerüli el Magyarországot.

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: