Időjárás-előrejelzés 2012. október 12. és 2012. október 18. között: átmeneti melegedés esőkkel

Ma 2012. október 11., csütörtök este van.


Holnap, péntek hajnalban 2 °C és 7 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 13 °C és 18 °C közé melegszik fel a levegő. A keleti szél mérsékelt marad. Általában száraz idő várható, de a délnyugati tájakon eső, zápor lehetséges! Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

Holnapután, szombat hajnalban 7 °C és 12 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig 14 °C és 19 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. Erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Szórványosan, az országban bárhol lehet kisebb eső, zápor! Az északi szél főleg a nyugati országrészben megerősödik!

2012. október 14., vasárnap reggel 5 °C és 10 °C közé hűl, délután 15 °C és 20 °C közé melegszik a levegő. Erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Eső, zápor továbbra is kialakulhat az ország bármelyik pontján. A délies szél kissé megélénkül.

2012. október 15., hétfő hajnalban 8 °C és 13 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig 17 °C és 22 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet.  Erdélyben és a Felvidéken további esők, záporok lesznek. A déli szél főleg a nyugati országrészben megerősödik, helyenként viharossá fokozódik!

2012. október 16., kedd reggel 9 °C és 14 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 20 °C és 25 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Erősen felhős, vagy borult égre számíthatunk, az ország bármelyik részén lehet eső, zápor, helyenként zivatar is lehet! A délies szél erős marad! Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2012. október 17., szerda reggel 13 °C és 18 °C közé hűl, délután 22 °C és 27 °C közé melegszik a levegő. Ezen a napon is erősen felhős, vagy borult égre számíthatunk, az ország bármelyik részén lehet eső, zápor, helyenként zivatar is lehet!  Erős marad a délies szél!

2012. október 18., csütörtök hajnalban 11 °C és 16 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 17 °C és 22 °C közé melegszik fel a levegő. Eleinte derült idő lesz, majd délután hidegfront vonul át az országban, záporok, zivatarok alakulnak ki! A nyugati szél kissé megélénkül!

A jövő hét csütörtöki hidegfront után száraz időszak jöhet, aminek október 28. körül lesz egy erős hidegfronttal vége.

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: