Időjárás-előrejelzés 2012. október 1. és 2012. október 7. között: Zivatarok, utána szél és lehűlés

Ma 2012. szeptember 30., vasárnap van. Még aránylag napos idő várható, de késő este újra beborul az ég és esők, záporok kialakulhatnak.

Holnap, hétfő hajnalban 13 °C és 18 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 24 °C és 29 °C közé melegszik fel a levegő. Délelőtt a nyugati országrészben, kora délután elsősorban a középső és a keleti országrészben záporok, zivatarok alakulhatnak ki. Késő délután átmenetileg csökken, majd késő este délnyugat felől újra erősen megnövekszik a felhőzet. Este elsősorban a délnyugati országrészben alakul ki heves zápor, illetve zivatar. A zivatarokat felhőszakadás is kísérheti! Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

Holnapután, kedd reggel 14 °C és 19 °C közé hűl, délután 23 °C és 28 °C közé melegszik a levegő. A Kisalföld kivételével többfelé várható heves zápor, zivatar! A zivatarokat felhőszakadás, esetleg jégeső is kísérheti! A Kisalföldön megélénkül az északnyugati szél.

2012. október 3., szerda hajnalban 12 °C és 17 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 20 °C és 25 °C közé melegszik fel a levegő. Erdélyben többfelé várható felhőszakadással is kísért zápor, zivatar! Az Északi-középhegységben, és a Felvidéken is kialakulhatnak még zivatarok. A nyugati-északnyugati szél megélénkül.

2012. október 4., csütörtök reggel 10 °C és 15 °C közé hűl, délután 20 °C és 25 °C közé melegszik a levegő. Eső, zápor elsősorban Erdélyben valószínű, de kis eséllyel a nyugati országrészben is kialakulhat.

2012. október 5., péntek reggel 10 °C és 15 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 17 °C és 22 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Erdélyben alakulhat még ki helyi zápor, gyenge zivatar. A trianoni Magyarországon napos idő lesz. Az északnyugati szél helyenként megerősödik!

2012. október 6., szombat reggel 9 °C és 14 °C közé hűl, délután 20 °C és 25 °C közé melegszik a levegő. A nyugati szél helyenként megerősödik! Magyarország nagy részén napos idő lesz. A Felvidéken lehet kisebb eső, zápor. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2012. október 7., vasárnap hajnalban 9 °C és 14 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 14 °C és 19 °C közé melegszik fel a levegő. A szél délire fordul és helyenként megélénkül.

Október 7. után csendes idő lesz, de 11-e után újabb esőfelhők érkeznek az országba. Fokozatos lehűlés várható, a 15-e körül már talajmenti fagy is lehet.

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: