Időjárás-előrejelzés 2012. szeptember 20. és 2012. szeptember 26. között: hidegfrontok érkeznek, később száraz idő várható

Ma 2012. szeptember 19. van. A legmagasabb nappali hőmérséklet 21 °C és 26 °C között, este 14 °C és 19 °C között lesz a hőmérséklet. Napközben a középső és a keleti országrészben lehet többfelé zápor, zivatar. Néhol felhőszakadás, jégeső is lehet! Este nyugat felől megnövekszik a felhőzet és egyre többfelé ered el az eső és támad fel az északnyugati szél.

Holnap, csütörtök hajnalban 9 °C és 14 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig 12 °C és 17 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. Délelőtt a keleti országrészben többfelé lesz csapadék, másutt a felhőátvonulásokból lehet néha futó zápor. Erdélyben egész nap borongós, esős idő lesz. Az északnyugati szél erős marad.

Holnapután, péntek hajnalban 4 °C és 9 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 14 °C és 19 °C közé melegszik fel a levegő. A szél mérséklődik.

2012. szeptember 22., szombat reggel 2 °C és 7 °C közé hűl, délután 18 °C és 23 °C közé melegszik a levegő. A szél délire fordul és kissé megélénkül. Az északi országrészben és a Felvidéken elszórtan lehet kisebb eső, zápor. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2012. szeptember 23., vasárnap hajnalban 6 °C és 11 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 19 °C és 24 °C közé melegszik fel a levegő. Este nyugat felől beborul az ég, de főleg az északi országrészben és a Felvidéken alakul ki eső, zápor, néhol esetleg zivatar. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2012. szeptember 24., hétfő reggel 9 °C és 14 °C közé hűl, délután 15 °C és 20 °C közé melegszik a levegő. Erdélyben esők, záporok alakulnak ki, a trianoni Magyarországon már napos idő várható. Az északi szél erős lesz!

2012. szeptember 25., kedd reggel 5 °C és 10 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 18 °C és 23 °C között lesz a maximum hőmérséklet. A szél délire fordul és megélénkül, helyenként megerősödik. Csapadék nem várható. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2012. szeptember 26., szerda hajnalban 7 °C és 12 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 19 °C és 24 °C közé melegszik fel a levegő. A szél mérséklődik. Csapadék nem várható. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

A következő csapadékzóna előre láthatólag szeptember 30. körül érheti el az országot.

Kép

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: