Időjárás előrejelzés 2012. szeptember 1. és 2012. szeptember 7. között: Nyugaton csapadékosabb, keleten szárazabb időjárás.

Ma 2012. augusztus 31. van. Napközben 33 °C köré melegedett a levegő. Nyugat felől egy záporrendszer közeledik, amely este 8-9 óra körül Budapest térségét elérheti és rövid zápor, esetleg zivatar is kialakulhat. Nyugaton az ÉNY-i szél megerősödik, másutt gyenge marad a változó irányú szél.

Holnap, szombat hajnalban 13 °C és 18 °C közé hűl le a levegő, délután nyugaton 20 °C, keleten viszont 27 °C és 32 °C közé melegszik fel a levegő. Nyugaton erősen felhős lesz az ég és többfelé lehet eső, zápor, zivatar. A középső országrészben elvétve fordul elő kisebb helyi zápor, zivatar. Az ország keleti felén száraz, napos idő lesz. A szél mérsékelt marad. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

Holnapután, vasárnap reggel 13 °C és 18 °C közé hűl, délután 26 °C és 31 °C közé melegszik a levegő. A délkeleti szél mérsékelt marad. Kisebb eső, zápor csak az Alpokalján, illetve a Felvidéken lehet. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2012. szeptember 3., hétfő hajnalban 12 °C és 17 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 27 °C és 32 °C közé melegszik fel a levegő. Továbbra is a Felvidéken és az Alpokalján lehet eső, zápor, zivatar. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2012. szeptember 4., kedd hajnalban 14 °C és 19 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig 26 °C és 31 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. Az ország nyugati és északi részén lehetnek esők, záporok, néhol zivatarok. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2012. szeptember 5., szerda reggel 14 °C és 19 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 27 °C és 32 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Az ország nyugati és északi részén ismét lehetnek esők, záporok, néhol zivatarok. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2012. szeptember 6., csütörtök hajnalban 15 °C és 20 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig 26 °C és 31 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. Hidegfronti hatás várható. Nyugaton az észeknyugati szél megélénkül. Országszerte várható eső, zápor, helyenként zivatar. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2012. szeptember 7., péntek reggel 11 °C és 16 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 23 °C és 28 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Napközben csökken a felhőzet, keleten várható kisebb eső, zápor. Erős lesz az északias szél.

Ez után szeptember 15-éig szárazabb időszak, majd 15-étől ismét csapadékosabb időszak veheti kezdetét.

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: