Időjárás előrejelzés 2012. augusztus 23. és 2012. augusztus 29. között: nagy meleg, utána hidegfront heves zivatarokkal

Ma 2012. augusztus 22. szerda van. A hőmérő higanyszála elérte a 35 °C-ot, általában derült, száraz idő volt, de estefelé bárányfelhők jelentek meg az égen.

Holnap, csütörtökön reggel 17 °C és 22 °C közé hűl, délután 31 °C és 36 °C közé melegszik a levegő. A felvidéken és az Alpokalján lehetnek helyi záporok, zivatarok, amiket jégeső, felhőszakadás is kísérhet! Az északkeleti országrészben is kialakulhatnak helyi záporok, zivatarok. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

Holnapután, péntek hajnalban 18 °C és 23 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 30 °C és 35 °C közé melegszik fel a levegő. A Felvidéken és az Alpokalján újra kialakulhat zápor, zivatar felhőszakadás, vagy jégesővel kísérve. A délies szél kissé megélénkül. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2012. augusztus 25., szombat reggel 17 °C és 22 °C közé hűl, délután 31 °C és 36 °C közé melegszik a levegő. A délnyugatias szél megélénkül. Ezen a napon csak a Felvidék északnyugati részén lehet eső, zápor, zivatar, másutt, továbbá Magyarországon és Erdélyben derült idő várható. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2012. augusztus 26., vasárnap reggel 18 °C és 23 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 28 °C és 33 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Erdélyben 36 °C is lehet! Nyugaton már napközben is kialakulhat zápor, zivatar. Estétől beborult az ég és egyre többfelé lehet heves zápor, zivatar! Felhőszakadás és jégeső is lehet! A változó irányú szél megerősödik! A zivatarokat többfelé kísérhető erőteljes szélvihar is!

2012. augusztus 27., hétfő hajnalban 13 °C és 18 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig 16 °C és 21 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. Keleten és Erdélyben többfelé lesz eső, zápor, zivatar! Nyugaton a felhőátvonulásokból futó záporok alakulhatnak ki. Országszerte viharossá fokozódik az északnyugati szél!

2012. augusztus 28., kedd reggel 8 °C és 13 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 15 °C és 20 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Az esőfelhők elvonulnak, kisüt a nap, de erős marad az északnyugatias szél!

2012. augusztus 29., szerda hajnalban 7 °C és 12 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 17 °C és 22 °C közé melegszik fel a levegő. Derült idő lesz, élénk lesz még az északnyugati szél, Erdélyben még lehetnek erős széllökések is!

A front utáni rövid, hűvös száraz időszaknak szeptember 1-jén lehet vége, onnantól kezdve napokon keresztül kialakulhatnak helyi záporok. A hőmérséklet átlagosan 21 °C és 26 °C között alakul.

Kép

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: