Időjárás előrejelzés 2012. augusztus 4. és 2012. augusztus 10. között: Szárazság és meleg idő várható

Ma 2012. augusztus 3. van. Az országban főleg a Duna-Tisza közén alakult ki eső, zápor, zivatar.

Holnap, szombat reggel 15 °C és 20 °C közé hűl, délután 28 °C és 33 °C közé melegszik a levegő. Északon, este a középső országrészben lehet helyi zápor, zivatar. A délnyugati szél mérsékelt marad. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

Holnapután, vasárnap hajnalban 15 °C és 20 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig 29 °C és 34 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. Északon lehetnek felhős tájak, de számottevő csapadék nem várható. A délies szél kissé megélénkül. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2012. augusztus 6., hétfő reggel 17 °C és 22 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 29 °C és 34 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Száraz hidegfront vonul át az ország fölött. Csapadék nem lesz. Napközben a délnyugati, este az északnyugati szél erős lesz. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2012. augusztus 7., kedd reggel hajnalban 17 °C és 22 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig 28 °C és 33 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. Élénk lesz az északnyugati szél. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2012. augusztus 8., szerda hajnalban 15 °C és 20 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 26 °C és 31 °C közé melegszik fel a levegő.  Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2012. augusztus 9., csütörtök reggel 14 °C és 19 °C közé hűl, délután 28 °C és 33 °C közé melegszik a levegő. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2012. augusztus 10., péntek reggel 13 °C és 18 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 24 °C és 29 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Északon lehet 1-2 helyen kisebb zápor, zivatar. Az északnyugati szél megélénkül. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

A legközelebbi csapadékos időszak 12-én, vasárnap érkezik.

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: