Időjárás előrejelzés 2012. július 20. és 2012. július 26. között: eső, zápor, zivatar

Ma 2012. július 19. van. Napközben a csúcshőmérséklet megközelítette a 30 °C-ot. Este az ország északi részén heves záporok, zivatarok alakultak ki, amiket néhol felhőszakadás, jégeső is kísért. Pécelre 21 óra előtt ért a vihar. A vihart heves szél, esőzés és villámlás kísérte. Több villám is közel csapott be. Péceltől nem messze, Budapest irányába 21:08:30 és 21:08:43 között történt villámcsapást a kamera is megörökítette. A villám legalább 2 km messze ütött be.

Holnap, péntek hajnalban 13 °C és 18 °C közé hűl le a levegő, délután nyugaton 20 °C, másutt pedig 24 °C és 29 °C közé melegszik fel a levegő. Hajnalban zivatarok bárhol kialakulhatnak. Napközben is az északi-északnyugati országrészben lehet eső, zápor, zivatar. A szél mérsékelt marad. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

Holnapután, szombat reggel reggel 13 °C és 18 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután nyugaton 20 °C, másutt pedig 22 °C és 27 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Átemenetileg felszakadozik a felhőzet, majd nyugat felől délutántól egyre többfelé lesz újabb eső, zápor, zivatar.  Erdélyben egész nap borult lesz az ég és eső, zápor, zivatar lesz néhol felhőszakadással, jégesővel.. Az északnyugati szél kissé megélénkül.

2012. július 22., vasárnap hajnalban 12 °C és 17 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig 19 °C és 24 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. Eleinte még Erdélyben, A trianoni Magyarország keleti és és déli részén többfelé lesz eső, majd csökken a felhőzet. Az északias szél főleg a Dunántúlon, illetve a keleti országrészben megerősödik. A Dunántúlon viharossá fokozódik!

2012. július 23., hétfő reggel 10 °C és 15 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 23 °C és 28 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Délután a felhőátvonulásokból ott alakulnak ki futó záporok. A szél északkeletire fordul és megerősödik! Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2012. július 24. hajnalban 14 °C és 19 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig 26 °C és 31 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. Eleinte napos idő lesz, majd dél felől be borul az ég és egyre többfelé lesz újabb eső, zápor, zivatar. A keleti szél élénk lesz. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2012. július 25. reggel 16 °C és 21 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 27 °C és 32 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Többfelé várható eső, zápor, zivatar. Az északi szél élénk lesz. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2012. július 26. hajnalban 17 °C és 22 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 28 °C és 33 °C közé melegszik fel a levegő. Többfelé várható eső, zápor, zivatar. Az északi szél élénk lesz. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

Az esőzéseknek előre láthatólag 2012. július 27-én lehet vége. Augusztus 5-éig szárazabb időszak köszön be, majd további esők, záporok, zivatarok lesznek.

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: