Időjárás-előrejelzés 2012. június 27. és 2012. július 3. között: Forrósággal indul a július!

Ma 2012. június 27., szerda van. Erős volt az északnyugati szél és az ország legnagyobb részén derült az ég., 23 °C és 28 °C között van a hőmérséklet.

Holnap, csütörtök reggel 10 °C és 15 °C közé hűl, délután 23 °C és 28 °C közé melegszik a levegő. A nyugatias szél megélénkül. Az északkeleti országrészben és Erdélyben lehet kisebb esőkre, záporokra, esetleg zivatarokra számítani, másutt kevés lesz a felhő. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

Holnapután, péntek hajnalban 12 °C és 17 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 26 °C és 31 °C közé melegszik fel a levegő. A délies szél élénk lesz. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2012. június 30., szombat hajnalban 13 °C és 18 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig 28 °C és 33 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. Száraz idő lesz. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2012. július 1., vasárnap reggel 14 °C és 19 °C közé hűl, délután 29 °C és 34 °C közé melegszik a levegő. Száraz idő lesz. A déli szél a Kisalföldön megélénkül. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2012. július 2., hétfő hajnalban 17 °C és 22 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 30 °C és 35 °C közé melegszik fel a levegő. Száraz idő lesz. A déli szél élénk lesz.

2012. július 3., kedd reggel 16 °C és 21 °C közé hűl, délután 31 °C és 36 °C közé melegszik a levegő. Száraz idő lesz.

2012. július 4., szerdán hajnalban 18 °C és 23 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig 32 °C és 37 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. A Dunántúlon előfordulhat kevés csapadék, ott helyenként zápor, esetleg zivatar lehet. Másutt száraz idő lesz.

július 5-én gyenge hidegfront vonul át az ország fölött, de a hőmérséklet alig esik vissza.

2012. július 6-án akár 40 °C is lehet! Ekkor melegfront érkezik az országba.

2012. július 7-én és 8-án újra heves zivatarok alakulhatnak ki és felhőszakadásokra, jégesőkre lehet számítani!

július 10-e táján kicsit visszaesik a hőmérséklet és csapadékos, zivataros időjárásra kell számítani.

A 2012. június 27. és július 7. közötti meleg időszakban 11 és 15 óra között lehetőleg védőöltözetben (laza fehér póló és fehér sapka viselésével) tartózkodjunk a napon!

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: