Időjárás előrejelzés 2012. május 2. és 2012. május 8. között: zivatarok és lehűlés várható

Holnap hajnalban 11 °C és 16 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 24 °C és 29 °C közé melegszik fel a levegő. Magyarország határain alakulhat ki zápor, zivatar, néhol felhőszakadás, jégeső. A szél mérsékelt marad. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

Holnapután reggel 10 °C és 15 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 23 °C és 28 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Szórványosan, eleinte főleg a Dunántúlon, később a középső és keleti országrészben lesz zápor, zivatar, néhol felhőszakadás, jégeső. Eleinte a déli, később az északnyugati szél megélénkül. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2012. május 4. reggel 11 °C és 16 °C közé hűl, délután 18 °C és 23 °C közé melegszik a levegő. Elsősorban a nyugati-délnyugati országrészben és Erdélyben számítok záporok, zivatarok kialakulására. Zivatarra a legkisebb esély ezen a napon Pest megyében és az Északi középhegységben. Az északnyugati szél élénk lesz. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2012. május 5. reggel 7 °C és 12 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 18 °C és 23 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Erdélyben lehet zápor, zivatar, ott néhol jégeső, felhőszakadás. A trianoni Magyarországon csak elvétve számítok záporokra. A szél mérséklődik, majd később délire fordul, és ismét megélénkül. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2012. május 6. reggel 8 °C és 13 °C közé hűl, délután 18 °C és 23 °C közé melegszik a levegő.  Többfelé várható eső, zápor. A délnyugati szél erős lesz. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

2012. május 7. reggel 7 °C és 12 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 15 °C és 20 °C között lesz a maximum hőmérséklet.  Eleinte sok lesz a felhő és többfelé lesz eső. Később a felhőátvonulásokból alakulhatnak ki kisebb záporok. Viharossá fokozódik az északnyugati szél. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!
2012. május 8. hajnalban 7 °C és 12 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig 16 °C és 21 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. Erdélyen lehet még néhol futó zápor. A szél mérséklődik. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között!

A folytatásban hideg és viszonylag esős lesz a május! Legközelebb enyhülésre május 20. körül számíthatunk.

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: