Időjárás előrejelzés 2012. április 7. és 2012. április 13. között: Húsvétkor rossz idő, majd lassú melegedés

Ma hidegfront vonult át az országban, esőket, záporokat, keleten néhol (főleg Kecskemét és Szolnok környékén és az északkeleti országrészben) zivatarokat okozva.

Holnap reggel 3 °C és 8 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 12 °C és 17 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Éjszaka, reggel átmenetileg csökken a felhőzet, majd napközben újabb felhők érkeznek, egyre többfelé várható eső, zápor. Este ismét csökken a felhőzet. Erdélyben egész nap esők lesznek. Az eleinte délnyugati, később északnyugati szél főleg a Dunántúlon és az Alföldön élénk lesz.

Holnapután reggel 1 °C és 6 °C közé hűl, délután 6 °C és 11 °C közé melegszik a levegő. Felhőátvonulások lesznek, melyekből néhol kialakulhat futó zápor. Viharossá fokozódik az északi szél! 

2012. április 9. hajnalban többfelé fagyni fog, -4 °C és +1 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 4 °C és 9 °C közé melegszik fel a levegő. Kissé felhős idő lesz, csapadék nem várható. Az északi szél Erdélyben megerősödik, Magyarországon már mérséklődik. 

2012. április 10. hajnalban több helyen fog fagyni, -2 °C és 3 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig 10 °C és 15 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. Délután az ország keleti felén, este Erdélyben a megnövekvő felhőzetből Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között! 

2012. április 11. reggel 2 °C és 7 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 13 °C és 18 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Nyugat felől megnövekszik a felhőzet Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között! A szél délire fordul és megerősödik.

2012. április 12. hajnalban 4 °C és 9 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 15 °C és 20 °C közé melegszik fel a levegő. Nagy lesz a különbség a reggeli és a délutáni hőmérsékletek között! Nyugat felől megnövekszik a felhőzet és egyre többfelé ered el az eső. Keleten, és Erdélyben még lehetnek napos tájak. A változó irányú (eleinte déli, később északi) szél élénk lesz.

2012. április 13. hajnalban 4 °C és 9 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig 16 °C és 21 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. Továbbra is sok lesz a felhő és nyugaton lesznek esők, záporok. Nagy lesz a különbség a reggeli, és a délutáni hőmérsékletek között! Az északi szél megerősödik!

Kép

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: