Időjárás előrejelzés 2012. március 20. és 2012. március 26. között: Ezen a héten még száraz, meleg idő lesz.

A mai napot (2012. március 19.)  erős, olykor viharos erejű szél jellemezte derült idővel.

Holnap hajnalban 3 °C és 8 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 12 °C és 17 °C közé melegszik fel a levegő. A szél mérséklődik. Kisebb eső Erdélyben lehet, másutt napos, száraz idő valószínű.

Holnapután reggel 4 °C és 9 °C közé hűl, délután 13 °C és 18 °C közé melegszik a levegő. A szél ismét északnyugatira fordul és kissé megélénkül. Csapadék nem várható.

2012. március 22. hajnalban 5 °C és 10 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 15 °C és 20 °C közé melegszik fel a levegő.  A szél mérséklődik. Csapadék nem várható.

2012. március 23., péntek reggel 7 °C és 12 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 15 °C és 20 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Csapadék nem várható.

2012. március 24. , szombat hajnalban 8 °C és 13 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig 15 °C és 20 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. Csapadék nem várható.

2012. március 25., vasárnap reggel 6 °C és 11 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 16 °C és 21 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Helyenként már kialakulhat eső, zápor, néhol esetleg zivatar. A szél északira fordul és megélénkül, helyenként megerősödik!

2012. március 26. hajnalban 8 °C és 13 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 11 °C és 16 °C közé melegszik fel a levegő. Szórványosan várható kisebb eső, zápor, néhol esetleg zivatar. Többfelé viharossá fokozódik az északi szél!

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: