Időjárás előrejelzés 2012. március 3. és 2012. március 9. között: lehűlés, később melegedés

Ma 2012. március 2. van, enyhe idő volt, néhol 15 °C körüli, vagy annál is magasabb hőmérsékletek is előfordultak, de a folytatásban lehűlés várható.

Holnap reggel -2 °C és 3 °C közé hűl, délután 4 °C és 9 °C közé melegszik a levegő. Az északi szél a keleti országrészben és Erdélyben megerősödik.

Holnapután reggel -5 °C és 0 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 1 °C és 6 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Nyugaton megnövekszik a felhőzet, de csapadék nem várható. Keleten lehetnek még élénk széllökések.

2012. március 5-én, hétfőn reggel -6 °C és -1 °C közé hűl, délután 2 °C és 7 °C közé melegszik a levegő. Változóan felhős lesz az ég. A délnyugati tájakon változóan felhős, másutt napos idő lesz. A szél keletire fordul is megélénkül, helyenként megerősödik.

2012. március 6., kedden reggel -7 °C és -2 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délután pedig 0 °C és 5 °C között lesz a maximum hőmérséklet. A keleti szél élénk marad.

2012. március 7., szerdán reggel -6 °C és -1 °C közé hűl, délután 3 °C és 8 °C közé melegszik a levegő. Északon-északkeleten megnövekszik a felhőzet, de csapadék nem lesz. A szél mérséklődik.

2012. március 8-én, csütörtök hajnalban -5 °C és 0 °C közé hűl le a levegő, délután pedig 5 °C és 10 °C közé melegszik fel a levegő. Közepesen felhős idő várható. A szél délnyugatira fordul, és kissé megélénkül.

Péntek hajnalban -1 °C és 4 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig 8 °C és 13 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. Erősen megnövekszik a felhőzet, de csak északkeleten, illetve Erdélyben lesz csapadék. A szél nyugatira fordul és megerősödik.

Komoly csapadék legközelebb március 12. körül lesz.

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: