időjárás-előrejelzés: A jövő héten zord, hideg idő jön!

Ma 2012. január 22., vasárnap van.

Holnap reggel -2 °C és +3 °C között lesz a minimum hőmérséklet. 3 °C és 8 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Délelőtt többfelé, délután a Felvidéken, Erdélyben és délnyugaton lehet eső, vagy hó. Erdélyben többfelé lesz köd. A nyugatias szél Közép-és nyugat Magyarországon erős, néhol viharos lesz, majd délután fokozatosan mérséklődik.

Kedden reggel -3 °C és +2 °C között lesz a minimum, délután 0 °C és 5 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Sokfelé lehet újabb eső, hó. Főleg a keleti országrészben és a hegyekben köd képződhet. A nyugati szél napközben élénk lesz.

Szerdán reggel -6 °C és -1 °C közé hűl, napközben -2 °C és +3 °C közé melegszik a levegő. Az északi szél a Tiszántúlon és a nyugati határ mentén megélénkül. Erdély keleti részén lehet kisebb eső, illetve hó, de a csapadék legjava a történelmi Magyarország határán kívül marad. Legtöbb helyen sok napsütésre számíthatunk.

Csütörtök reggel -6 °C és -1 °C között lesz a minimum, napközben -4 °C és +1 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Az északi szél mérséklődik. Erdélyben és a Felvidék keleti részén lehet havazásra számítani, másutt derült, napos idő várható.

Péntek -10 °C és -5 °C közötti hőmérsékletek lesznek hajnalban! Délután -5 °C és 0 °C közé melegszik csak a levegő. Az ország nagy részén napos idő lesz, csapadék nem várható.

Szombat hajnalban -9 °C és -4 °C közé hűl, napközben -5 °C és 0 °C közé melegszik a levegő.  Az ország nagy részén napos idő várható, csapadék nem lesz.

Vasárnap hajnalban -10 °C és -5 °C közötti hőmérsékletek lesznek! Délután -6 °C és -1 °C közé melegszik csak a levegő. Folytatódik a szombatihoz hasonló idő.

A jövő hét utáni héten sem várható jelentős javulás, marad az igen hideg időjárás!

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: