****** 2011. március ******

A februári hideg idő márciusi hónapban folytatódott, bár egyre ritkábban ébredhettünk deres tájra, ahogy lassanként hosszabbodtak a nappalok is.

Március 15-étől komoly változás kezdődött Pécel és környéke időjárásában, gyakorlatilag berobbant a tavasz. Ezen a napon hirtelen +20 °C-os meleg idő köszöntött be, nyárias gomolyfelhőkkel:

Két nappal később esős idővel érkezett egy hidegfront, amely villámlást és mennydörgést okozott Gödöllőn (nem messze Péceltől). Ezen a linken (http://www.metnet.hu/?m=hirek&id=254) található csapadéktérképen is jól látható, hogy a legtöbb eső (vagy hó) Észak-Magyarországon esett. Az idő fokozatosan tovább melegedett. Ebben a hónapban (11-én) Japánban óriási, pusztító erejű földrengés és szökőár volt.

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: