Időjárás-előrejelzés: Megváltozik az időjárás, csapadékos idő érkezik

Ma 2011. december 2. van.

Holnap reggel általában fagypont körüli hőmérséklet várható, de északon bizonyos helyeken -5 °C, délen pedig +4 °C is lehet. Reggel még többfelé képződhet köd. Délután 5 °C és 10 °C közé melegszik a levegő. Délen lesz a melegebb és kevesebb a felhő, északon több helyen lehet köd és borult ég, ott eső, zápor is lehet. Délen a délies szél megélénkül.

Vasárnap reggel +2 °C és +7 °C lesz. Továbbra is borult, északon ködös idő várható. Reggel még többfelé lesz eső, zápor, délben azonban egyre többfelé feloszlik a felhőzet és feloszlik a köd. A délies szél megélénkül, délkeleten és Erdélyben megerősödik. Délben 8 °C és 13 °C közé melegszik az idő.

Hétfő reggel 5 °C és 10 °C közötti hőmérsékletek és viharos erejű délies szél várható az ország nagy részén. Erdélyben még folytatódik a ködös idő. Napközben ismét egyre többfelé ered el az eső, a hegyekben havazhat is. 8 °C és 13 °C közé melegszik az idő. Este viszont egy hidegfront érkezik, a szél északnyugatira fordul. A csapadék viszont megszűnik.

Kedden (Mikulás napján) reggel éjszaka -1 °C és +4 °C közé hűl a levegő, Erdélyben marad a ködös idő, de Magyarországon feloszlik a köd, de továbbra is borult idő várható. Napközben 5 °C és 10 °C közötti hőmérséklet, ismét erősödő délnyugati szél és borult ég lesz. Este hófelhők érkezhetnek északnyugat felől, az északnyugati szél megélénkül és ismét hidegfronti hatás várható.

Szerdán újabb melegfront és hidegfront átvonulása várható. Hajnalban 0 °C körüli hőmérsékletre ébredhetünk. A szél újra déliesre fordul és megerősödik. Napközben elsősorban északon várható újabb csapadék. A szél ismét északnyugatira fordul. Napközben 1 °C és 6 °C közötti hőmérsékletek lesznek. Ezen a országszerte napon számítani lehet több órás napsütésre is.

Csütörtök reggel újra melegfronti hatás lesz, egész nap erős délies szél várható. Reggel -2 °C és +3 °C között lesz a hőmérséklet. Délben 3 °C és 6 °C közé melegszik a levegő. Borult lesz az ég, észak felől újabb esőfelhők érkeznek az országba.

Péntek reggel 0 °C és 5 °C közé hűl a levegő. Északon felhősebb, ködösebb idő lesz, de az ország nagy részén számítani lehet néhány órás napsütésre is. Délután 5 °C és 10 °C közé melegszik az idő. Kevés helyen lehet csapadék.

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: