Időjárás-előrejelzés: A déli országrészben jön az első hó

Ma 2011. november 23-a van.

Holnap reggel általában -2 °C és -7 °C közé hűl a levegő. Napközben 2 °C és 8 °C közé melegszik a levegő. A hajnali köd napközben feloszlik. A déli országrészben viszont beborul az ég és ott néhol havazás is lehet. Másutt napos idő várható.

Péntek hajnalban -3 °C és -8 °C közé hűl a levegő. Napközben 3 °C és 8 °C közé melegszik az idő. Az ország nagy részén kevés lesz a felhő, napos idő várható.

Szombat reggel -3 °C és -8 °C közé hűl a levegő. Napközben 2 °C és 6 °C közé melegszik az idő. Estétől egyre több felhő lesz, de jelentős csapadék nem várható.

Vasárnap reggel -1 °C és -4 °C közé csökken a hőmérséklet, délután 3 °C és 8 °C közé melegszik az idő. Napközben csökken a felhőzet és délután mindenütt kisüt a nap.

Hétfő reggel -3 °C és -5 °C közé hűl a levegő. Hétfő napközben 3 °C és 8 °C közé melegszik a levegő. Változóan felhős lesz az ég. Az északias szél kissé megélénkül.

Kedd reggel -4 °C és 1 °C közé csökken a hőmérséklet. Napközben 4 °C és 9 °C közé melegszik a levegő. Országszerte napos idő várható. A délkeleties szél megélénkül.

Szerda reggel -3 °C és 1 °C közé hűl a levegő. Napközben 2 °C és 7 °C közé melegszik az idő.

Jelentős időjárás változás nem várható egészen jövő hét vasárnapig. Vasárnap (2011. december 4.) viszont megérkezik az év első komolyabb havazása, amely már országos méretű lesz.

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: