Időjárás-előrejelzés: Vége a nyárnak, jön az évszakváltó front

Holnap (2011. október 7.)  reggel 10 °C és 15 °C közé hűl a levegő. Napközben a déli szél megélénkül és nyugat felől felhősödés kezdődik. Nyugaton 10 °C és 15 °C között, keleten és Erdélyben 20 °C és 25 °C között lesz a csúcshőmérséklet. Nyugat felől esőfelhők vonulnak át az ország fölött. Néhol zivatar is lehet.

Szombat reggel 6 °C és 12 °C közé hűl a levegő. Napközben nyirkos, esős idő lesz. 11 °C és 16 °C közé “melegszik” a levegő, az északnyugati szél országszerte viharossá fokozódik.

Vasárnap reggel 3 °C és 8 °C közé hűl a levegő. Az északnyugati szél élénk lesz. A legmagasabb hőmérséklet 13 °C körül lesz. Ezen a napon átmenetileg kevesebb lesz a felhő.

Hétfőn reggel azonban nyugat felől újabb esők érkeznek az országba. 4 °C és 9 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet, azonban Erdélyben helyenként már fagyhat is. Napközben 10 °C és 15 °C közé melegszik a levegő. A nyugati szél ismét megélénkül.

Kedden reggel 8 °C és 13 °C közötti hajnali hőmérsékletre, élénk nyugati szélre, helyenként esőre, záporra ébredhetünk. Napközben 15 °C és 20 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. Az északnyugati szél a nap végén megerősödik.

Szerdán reggel 7 °C és 12 °C közé süllyed a levegő hőmérséklete. 13 °C és 18 °C közé melegszik a levegő. Nem kell ezen a napon sok csapadékra számítani, de erős lesz az északnyugati szél.

Csütörtök reggel 5 °C és 10 °C közé hűl a levegő. Eső ezen a napon már ismét várható.

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: