Időjárás-előrejelzés: Nyugaton átmeneti szünet után folytatódik az aszály, kedden továbbra is száraz idő

Holnap (vasárnap, 2011. szeptember 18.) hajnalban 11 °C és 16 °C közé hűl le a levegő. Délután 25 °C és 30 °C közé melegszik a levegő.  A nap legnagyobb részében derült marad az idő. Késő délután megélénkül a déli szél és főleg nyugaton záporok, zivatarok alakulhatnak ki.

Hétfő hajnalban 12 °C és 17 °C közé hűl a levegő. Nyugaton az északi szél, keleten a déli szél lesz élénk. Nyugaton többfelé ered el az eső, de keleten egyelőre száraz idő várható, csak késő délutántól felhősödhet az idő. A legmagasabb hőmérséklet az esős tájakon 15 °C körül, a száraz helyeken (az ország nagy részén) 25 °C és 30 °C között lesz. Este keleten is lehet elszórtan kisebb eső, zápor.

Kedd reggel 13 °C és 18 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet. Az esőfelhők visszahúzódnak nyugat felé. Keleten szárító hatású északkeleti, nyugaton pedig északnyugati szél fog fújni, amely keleten fokozza az aszályt. 20 °C és 25 °C között lesz a legmagasabb nappal hőmérséklet.

Szerda reggel 10 °C és 15 °C közé hűl a levegő. Napközben 21 °C és 26 °C közé melegszik a levegő. A szél mérséklődik, viszont eső már csak a hegyekben várható.

Csütörtöktől visszaáll az aszályt fokozó anticiklonáris, nyugati áramlású időjárás. Belátható időn belül nem várható újabb csapadék. A nyár végi hőmérsékleti maximumok vissza fognak térni  (22 °C és 27 °C között), a jövő hétvégére inkább melegedés várható, mint lehűlés. A hajnali hőmérsékletek (10 °C ás 15 °C között) is állandósulnak.

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: