Időjárás-előrejelzés: Átmeneti felfrissülés

Holnap (2011. szeptember 4.) reggel 14 °C és 19 °C közé hűl a levegő. Erdélyben viszont akár 11 °C-ra süllyed a levegő hőmérséklete.

Napközben 25 °C és 30 °C közé melegszik a levegő. Eleinte kevés lesz a felhő, azonban nyugat felől egyre többfelé megnövekszik a felhőzet. A Dunántúlon záporok, zivatarok is kialakulhatnak, néhol felhőszakadás, vagy jégeső is lehet.

Hétfő reggel 14 °C és 19 °C közé hűl le a levegő.  Napközben eleinte a Dunántúlon, majd egyre többfelé alakul ki zápor, zivatar, néhol felhőszakadás, vagy jégeső is lehet. A legmagasabb hőmérséklet 27 °C és 32 °C közé várható. A délies szél megélénkül. A front előre láthatólag késő délután (nyugat) – éjszaka (kelet) érkezik.

Kedden reggel 15 °C és 20 °C közé süllyed a hőmérséklet és az északnyugati-északi szél viharossá fokozódik. Mindössze 18 °C és 23 °C közé melegszik a levegő. Keleten és Erdélyben még többfelé lehet eső, zápor, zivatar.

Szerda reggel 10 °C és 15 °C közé süllyed a hőmérséklet. Napos, száraz idő lesz. Napközben 20 °C és 25 °C közé melegszik a levegő.

Csütörtök reggel is 10 °C és 15 °C között lesz a legalacsonyabb hőmérséklet. Jelentősebb szél, csapadék nem várható ezen a napon sem. 25 °C és 27 °C között lesz a legmagasabb hőmérséklet. 13 °C és 18 °C közé hűl a levegő.

Péntek reggel 12 °C és 17 °C közé süllyed a hőmérő higanyszála. Jelentősebb szél, csapadék nem várható ezen a napon sem. A levegő 24 °C és 29 °C közé melegszik majd fel.

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: