Időjárás előrejelzés: Megdőlt az előző előrejelzés, a futóáramlás ismét itt van

Kísérleti előrejelzés: ma este (2011. május 7.) a délnyugati országrészben, majd egyre többfelé borul be az ég és ered el a csendes eső. Eleinte zápor, zivatar is lehet. 2011. május 8-ától általában csendes esős, néhol záporos, zivataros idő várható. 1-2 helyen lehet felhőszakadás, vagy jégeső. A maximum hőmérséklet 25 °C körül valószínű.


Csütörtökön hidegfront éri el az országot, ami kiszárítja a levegőt. Csak eleinte és keleten lehetnek borúsabb, esős tájak, másutt általában napos, száraz idő lesz, 25 °C-os maximummal, 1-2 helyen záporral, zivatarral. Erdélyben még további eső, zápor, zivatar lehet. Az északias szél élénk lesz.
Pénteken a minimum hőmérséklet 10 °C körül, esetleg az alatt várható. A csütörtökhöz hasonló idő lesz, elszórt záporral, zivatarral, de túlnyomóan napos, száraz idő várható. Az ég Erdély fölött is kitisztul.
Hasonlóan szárazabb idő lesz. 1-2 helyen lehet zápor, vagy zivatar.
A szombat ismétli a pénteket, ám 1 °C-kal nő a minimum és a maximumhőmérséklet is. A vasárnap még 1 °C-kal nő a minimum és a maximum hőmérséklet.

Pécelen a mai nap is volt zivatar, noha jóval gyengébb volt, mint a hétfői viharok. Néhány égdörgés is fel lett véve MP3 lejátszóval, amit hamarosan meg lehet hallgatni. Kép a felhő oldaláról:

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: