Időjárás-előrejelzés: lehűlés

A jelenleginél több esőre és hűvösebb időre lehet számítani az elkövetkezendő napokban. Részletek:

Holnap (2011. május 4., szerda) hajnalban 4 °C és 7 °C közötti hőmérsékletekre és száraz időre (ám Erdélyben még enyhe, ám esős reggelre, 14 °C-ra) számíthatunk. Délután a felhők fokozatosan hagyják el Erdély területét is. Az országban sehol nem lesz már csapadék, de ezen a napon élénk északi szél fog fújni. A csúcshőmérséklet 14 °C és 17 °C között lesz. Este 2 °C és 8 °C közé hűl a levegő.

Csütörtök hajnalban 0 °C és 4 °C között lesz a minimum, de a Felvidéken fagyhat is. Kb. 15 °C lesz a csúcshőmérséklet. Északkeleten lehet némi csapadék. Este 0 °C és 7 °C közé hűl a levegő, ám bizonyos helyeken (főleg hegyekben) fagypont alá is csökkenhet a hőmérséklet.

Pénteken hideg időre, -1 °C és 3 °C-ra, (hegyekben akár -5 °C-ra) ébredünk. Északkeleten lehet némi csapadék. 17 °C lesz a csúcshőmérséklet. Este 0 °C és 8 °C közé hűl a levegő. A szél gyenge marad.

Szombat reggel 0 °C és 7 °C közötti hőmérsékletekkel (ám Erdélyben és a hegyekben még mindig lehet -3 °C is) ébredünk. Napközben 18 °C és 22 °C között lesz a maximális hőmérséklet. Csapadék északkeleten, majd később délnyugaton is várható. Este 5 °C és 10 °C közé hűl a levegő.

Vasárnap reggel 0 °C és 8 °C közé hűl a levegő. Délután 19 °C és 23 °C közé melegszik az idő. Este 7 °C és 14 °C között várható a hőmérséklet. Ezen a napon megnő a záporok és zivatarok, majd később az esők kialakulásának esélye!

Hétfőtől lassú enyhülés, ám esős idő veszi kezdetét.

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: