Időjárás-előrejelzés: eleinte több, majd kevesebb csapadék

Ma nyugat felől felhősödés és esőfelhők haladtak el nyugatról keletre. Az ország középső részén (Budapest és környékén) volt legnagyobb eséllyel csapadék, amely az amúgy is szárazabb időszakban a locsolást nem pótolja, de a közlekedést már zavarhatta:

Mi lesz a folytatás?:

Ma (Húsvét vasárnap (2011., április 24.) este 6 °C és 11 °C közé süllyed a hőmérséklet. További csapadék inkább keleten és északnyugaton várható. Ezen a helyen rövid záporok, esetleg zivatarok és lesznek.

Hétfőn éjjel és hajnalban főleg az ország középső és nyugati országrészben további kisebb esők, záporok, a Felvidéken zivatarok alakulhatnak ki. 6 °C – 11 °C körül lesz reggel a hőmérséklet. Az ország nyugati részén és az Északi középhegységben alakulhat ki további eső, zápor, néhol zivatar. Délben 20 °C és 23 °C között alakul a legmagasabb hőmérséklet. Este 7 °C és 14 °C közé hűl a levegő.

Kedden reggel 11 °C és 15 °C közé hűl a levegő. A nap folyamán továbbra is északnyugaton és a Felvidéken lehet csapadék, másutt többnyire száraz idő várható kevés felhővel. Délben 18 °C és 22 °C, este 8 °C és 13 °C közé hűl a levegő.

Szerdán reggel nyugaton csak kis eséllyel eshet eső. 11 °C – 16 °C várható. Többnyire erősen felhős, vagy borult lesz az ég, de eső csak nyugaton és a Felvidéken lehet. Délután 18 °C és 23 °C között várható a maximális hőmérséklet, ami estére 8 °C és 13 °C közé süllyed.

Csütörtök reggel 9 °C – 14 °C várható. Ezen a napon általában napos idő lesz, de a gomolyfelhőzet többször is megnövekszik, főleg nyugaton, a Felvidéken és a Dél-Alföldön várható zápor, esetleg zivatar. 18 °C és 23 °C lesz a maximum hőmérséklet. Estére 7 °C és 12 °C közé hűl le a levegő.

Péntek reggel általában 6 °C és 11 °C közötti, délben 17 °C és 22 °C közötti, este 8 °C és 13 °C közötti hőmérsékletek lesznek. Az időnként erősen megnövekvő gomolyfelhőkből elszórtan -Északnyugaton, a dél Alföldön és Erdélyben és a Felvidéken nagy eséllyel – alakulhatnak ki záporok, néhol zivatarok is lehetnek,  másutt a száraz, napos idő lesz a valószínű.

Szombat reggel 8 °C – 13 °C, délben 18 °C – 23 °C, este 8 °C és 13 °C közötti hőmérsékletekre számíthatunk. Az időnként erősen megnövekvő gomolyfelhőzetből az országhatárokon belül csak kis eséllyel, azon kívül főleg a Felvidéken és Erdélyben lehet további zápor, vagy zivatar, de másutt a száraz, napos idő lesz a valószínű.

Jövő hét vasárnap (Ez 2011. május 1-je) reggel 8 °C és 13 °C lesz. Délben 18 °C és 23 °C közé melegszik majd az idő. Továbbra is lehet az időnként erősen megnövekvő gomolyfelhőzetből elszórtan zápor, vagy zivatar, de a száraz, napos idő lesz a valószínű. Este 7 °C és 12 °C közé hűl a levegő.

Komolyabb változás belátható időn belül nem látható.

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: