Időjárás-előrejelzés: Erős szél, hűvös idő a jövő héten is!

Ma este (2011. április 9., szombat) 3 °C és 6 °C közé süllyed a hőmérséklet. Az északias szél továbbra is viharos marad, akárcsak holnap reggel. Erdélyben lehet eső, zápor. 4 °C és 7 °C lesz akkor (de Erdélyben 1 °C, vagy akár fagypont is lehet!). A maximum hőmérséklet 6 °C (kelet) és 15 °C (délnyugat) között lesz. A szél élénk lesz, de a mainál kissé gyengébb. Erdélyben viszont továbbra is esőkre, záporokra kell számolni. Este 0 °C és 8 °C közötti hőmérsékletek lesznek, völgyekben fagy is lehet!

Hétfőn reggel 0 °C és 9 °C közötti hőmérsékletekre ébredhetünk. Erdélyben itt-ott kisebb eső, zápor is kialakulhat, másutt kevés felhő, napos idő várható. 10 °C és 18 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Erdélyben néhol kialakulhat további zápor, másutt kevés felhő valószínű. A szél csak keleten élénkül meg. Este az északi országrész fölött befelhősödhet és néhol zápor is lehet. Általában 6 °C és 11 °C közé hűl le a levegő, de Erdélyben akár fagypont is lehet!

Kedden reggel általában 3 °C és 10 °C közötti hőmérsékletre ébredünk. Erdélyben esőzés kezdődik meg! A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 °C és 22 °C között alakul. Az ég közepesen, vagy erősen felhős lesz, a nyugatias szél ismét megerősödik. A délután folyamán keleten inkább kitisztul, de nyugaton inkább beborul az ég és egyre többfelé lehet eső, zápor, néhol zivatar! Este 7 °C és 12 °C közé hűl a levegő.

Szerdán reggel erős északnyugati szélre, 3 °C és 8 °C közötti hőmérsékletekre ébredhetünk. A déli és a keleti tájakon további esők, záporok, zivatarok várhatók, az északi és a nyugati országrészben kitisztul az égbolt. Napközben az északnyugati szél erős marad! 8 °C és 13 °C között lesz a legmagasabb nappali hőmérséklet. Este a legtöbb helyen feloszlanak a felhők, de a levegő jelentősen lehűl: 0 °C és mindössze 5 °C várható.

Csütörtök reggel 2 °C és 7 °C között lesz a hőmérséklet (a hegyekben és Erdélyben viszont fagy is lehet). Keleten és délnyugaton kisebb esők lehetnek. A szél élénk, napközben erős lesz! 10 °C és 15 °C között lesz a maximum hőmérséklet. Este 0 °C és 6 °C közé hűl le a levegő, a szél mérséklődik.

Péntek reggel 3 °C és 8 °C várható, általában derült lesz az ég, Erdélyben néhol viszont további esők lehetnek. Nappal 11 °C és 16 °C közé melegszik a levegő, derült marad az ég, de Erdélyben néhol kisebb záporok alakulnak ki. Általában 3 °C és 8 °C közé hűl le a levegő.

Szombaton reggel 8 °C várható gyenge délies széllel, derült idővel. Délben 13 °C és 18 °C közé melegszik a levegő, jelentősebb csapadék nem várható. Este 3 °C és 9 °C közé hűl le a levegő.

Vasárnapi hőmérsékleti maximum majd meghaladhatja helyenként a 20 °Cot is. Csapadék ezen a napon nem várható sehol sem.

A jövő hét utáni hét hétfőjén A levegő 3 °C és 9 °C hűl le ismét. Nyugat felől ezen a napon pedig egy újabb hidegfront érkezik az északnyugati országrészbe.

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: