Hétfő este és kedden eső, keleten esős, másutt száraz idő

A mai nap (2011. április 4.) este egy hidegfront éri el az országot. Ma délben 20 °C, este általában 11 °C, északnyugaton 9 °C lesz. Délig napos idő várható, majd északnyugat felől fokozatosan megvastagszik a felhőzet, beborul az ég. Eleinte a Kisalföldön, majd egyre többfelé várható eső, zápor. Néhol – nagy valószínűséggel a Kisalföldön, a Bakony és a Börzsöny térségében, illetve Pest megye nyugati és északi részén – zivatarok is kialakulhatnak. A nyugati országrészben megerősödik az északnyugati szél.

Holnap a nyugati tájakon közepesen felhős időre, keleten borult, esős időre, 7 °C és 10 °C közötti hőmérsékletre ébredünk. Keleten napközben fokozatosan csökken a felhőzet, az északi szél országszerte megélénkül. Napközben 16 °C lesz, este 7 °C lesz.

Szerdán reggel 8 °C és közepesen felhős idő lesz. Napközben 17 °C, este 11 °C várható. Északkeleten erősen felhős idő lesz, néhol eső is eshet.

Csütörtök reggel kb. 12 °C, a keleti országrészben további esőfelhők lesznek. Délben felszakadozik a felhőzet, a nyugatias szél viszont megélénkül. A csúcshőmérséklet 23 °C is lehet. Este kb. 12 °C várható és az északias szél a nyugati országrészben megerősödik.

Péntek hajnalban záporok, zivatarok, reggel 8 °C, a nyugati és a középső országrészben erős, vagy viharos északi szél várható. Lehűl a levegő. A csúcshőmérséklet 15 °C körül fog szóródni. 11 °C közé süllyed a hőmérséklet. A nyugatias szél egész nap erős lesz!

A hétvégén rossz idő várható:

Szombat hajnalban 8 °C-ra, továbbra is nagyon erős északnyugati szélre ébredünk. A csúcshőmérséklet legfeljebb 15 °C lehet. Keleten továbbra is előfordulhat csapadék, a szél továbbra is erős, olykor viharos lesz. Este 7 °C várható, a szél mérséklődik.

Vasárnap hajnalban 8 °C-ra, erős nyugati szélre, keleten csapadékra ébredünk. A csúcshőmérséklet általában 13 °C, délnyugaton 20 °C, keleten 10 °C körül lesz. Napközben továbbra is erős marad az északnyugatias szél. Este 6 °C körüli hőmérsékletek lesznek.

Ebben változás talán hétfőn lehet, lassú felmelegedés kezdődhet.

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: