Időjárás-előrejelzés: A hétvégi lehűlést kivéve másolja magát az előző hét

Holnap (2011. március 28-a, hétfő) 1 °C (Északkelet) és 8 °C (Délnyugat) közötti hőmérsékletekre ébredhetünk. Csapadék az északi középhegységben várható. Délben 5 °C és 13 °C közé melegszik a levegő, ám a déli országrészbe újabb esőfelhők érkeznek. Este a csapadék ott is megszűnik, 1 °C és 8 °C közé hűl a levegő.

Kedden 4 °C és 7 °C közé hűl a levegő. Az orszghatáron belül jelentős csapadék már nem várható, Romániában, a Székelyföldön és a Délvidéken azonban további eső valószínű. Délben 12 °C és 16 °C közé melegszik a levegő. A gomolyfelhők időnként megnövekednek, amikből futó záporok kialakulhatnak főleg a Mátra és a Bükk térségében, valamint délnyugaton és délien. Az északi szél kissé megélénkül. Este 2 °C-6 °C lesz. Jelentős csapadék már nem várható.

Szerdán Kb. 6 °C-ra ébredünk. A csúcshőmérséklet 15 °C körül, késő este pedig 4 °C és 7 °C lesz. Szép napos idő várható, legfeljebb a hegyekben lehet felhősödés, esetleg csapadék.

Csütörtökön 8 °C lesz hajnalban, majd gyorsan melegszik a levegő délben 17 °C-ra. Néhol a gomolyfelhőzetből zápor, esetleg zivatar is kialakulhat (északnyugaton nagy eséllyel). Este 6 °C és 10 °C közé hűl a levegő.

Pénteken reggel nyugat felől egyre többfelé borul be és ered el az eső. Akkor 9 °C, délben 10 °C és 16 °C közötti hőmérsékletek lesznek. Északon esők, záporok, délen záporok, zivatarok alakulhatnak ki! Este 7 °C és 12 °C közötti hőmérsékletek lesznek.

Szombaton hajnalban 8 °C és 12 °C közé hűl a levegő. További eső főleg délen várható. Délben 17 °C és 20 °C közé melegszik majd a levegő. Este 6 °C és 12 °C közé süllyed a hőmérséklet. Estére egyre kevesebb helyen várható újabb eső, zápor, zivatar.

Vasárnap reggel 11 °C lesz a jellemző. Délben kb. 20 °C-os melegre számíthatunk, néhol lehetnek újabb záporok, zivatarok is.

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: