Időjárás-előrejelzés: Újabb lehűlés, száraz napok

Ma (2011. március 20., vasárnap) Este kb. 3 °C-ra süllyed a hőmérséklet (+- 2 °C). További csapadék délkeleten várható.
Holnap (hétfő) reggel 0 °C és 3 °C között lesz a hőmérséklet. A felhőzet északnyugat felől kezd felszakadozni. Délben 10 °C körül lesz a maximum hőmérséklet, ami estére átlagosan 2 °C-ra hűl le. Ezen a napon nem várható komolyabb csapadék.
Kedden reggel keleten közepesen, vagy erősen felhős égre, nyugaton derült időre, 1 °C és 3 °C közötti hőmérsékletre ébredünk. A maximum hőmérséklet 12 °C körül lesz, estére pedig kb. 4 °C-ra hűl le a levegő. Ezen a napon sem várható komolyabb csapadék.
Szerdán reggel 3 °C és 5 °C között lesz a minimum hőmérséklet, délben a legtöbb helyen 15 °C-ra számíthatunk (a hegyekben 12 °C-ra). Este 4 °C és 7 °C közé hűl a levegő. Ezen a napon sem várható komolyabb csapadék, szép napos idő lesz.
Csütörtök reggel 4 °C és7 °C közötti hőmérsékletre ébredünk. Délben 16 °C lesz a legmagasabb hőmérséklet. Este már 7 °C-ra hűl le a levegő. Ezen a napon sem várható komolyabb csapadék, szép napos idő lesz. Nagy lesz a különbség a reggeli és délutáni hőmérsékletek között!
Péntek reggel észak felől felhősödés kezdődik. 6 °C körül lesz a minimum hőmérséklet és 16 °C körül a maximum. Délután az északkeleti országrészben az erősebben megnövekvő gomolyfelhőkből zápor, néhol esetleg zivatar is kialakulhat. Este északon akár 1 °C-ra, délen 8 °C-ra hűl le a levegő. Nagy lesz a különbség a reggeli és délutáni hőmérsékletek között!
Szombat reggel északkeleten 0 °C-ra, délen 4 °C-ra hűl le a levegő. Délután erősen felhős égre tekinthetünk fel, a szél gyenge lesz. 7 °C és 12 °C közé kúszik fel a hőmérő higanyszála. Néhol záporok alakulhatnak ki. Este -2 °C (északkelet) és 5 °C (délnyugat) közé hűl a levegő.

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: