Időjárás-előrejelzés: melegszik az idő, de sok eső lesz

Holnap (2011. március 12.) hajnalban 2 °C körüli hőmérsékletekre ébredhetünk. Délben 9°C és 13 °C közé melegszik a levegő. Nyugaton a déli szél megerősödik, de alapvetően napos idő lesz. Este nyugat felől lassú felhősödés kezdődik. Este 3 °C és 6 °C közé hűl a levegő.
Vasárnap reggel 3 °C körüli hőmérsékletre ébredhetünk. Észak felől egyre több felhő érkezik, néhol, elsősorban az északi középhegységben csapadék is előfordul. Délután 10 °C és 15 °C között változik a hőmérséklet. A Kisalföld környékén ismét megerősödik a déli szél,ami másutt gyenge marad. Estére 4 °C és 9 °C között lesz a hőmérséklet.
Hétfőn reggel 3 °C és 6 °C közötti hőmérsékletre, erősen felhős égre, délnyugaton esőre ébredünk. Napközben az ég beborul és különösen a középső országrészben egyre többfelé lesz eső. 9 °C és 14 °C között lesz a csúcshőmérséklet. Este 7 °C és 9 °C közé hűl a levegő.
Március 15-én, kedden reggel 5 °C és 8 °C közötti hőmérsékletekre, délnyugaton derült, másutt erősen felhős vagy borult égre, az Északi középhegységben további esőre ébredünk. Délben a középső tájakon lesz kevesebb, az Északi-középhegységben több felhő. Eleinte az Északi középhegységben, majd a középső és a délnyugati tájakon lesz eső, zápor, kis eséllyel helyenként zivatar is kialakulhat! 9 °C és 16 °C között szóródik a hőmérséklet. Estére 7 °C és 10 °C közé hűl a levegő.
Szerdán reggel 5 °C és 7 °C között lesz a hőmérséklet. Reggel eleinte még északon és délnyugaton lehet még csapadék, napközben átmenetileg kitisztul az ég, majd estére délnyugat felől újabb csapadék érkezik. A délkeleti szél megerősödik. A hőmérséklet délután 13 °C és 17 °C között, este 7 °C és 11 °C között alakul.
Csütörtök reggel a nyugati országrészben intenzív esőre, továbbra is erős délkeleti szélre, sok felhőre, 5 °C és 8 °C közötti hőmérsékletekre ébredhetünk. Sokfelé várható eső, zápor. Napközben 5 °C és 13 °C (délnyugat, ahol a felhőzet már napközben felszakadozik) közötti hőmérsékletek lesznek. Este kb. 5 °C-ra hűl le a levegő.
Péntek reggel 1 °C és 7 °C közötti hőmérsékletre, további esőre, de már mérsékeltebb délkeleti szélre ébredünk. Délben 2 °C és 11 °C között lesz a hőmérséklet. További eső várható

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: