Időjárás-előrejelzés: Gyors lehűlés, majd lassú enyhülés

A következő napokban átmenetileg lehűl az idő, de a jövő hét második felétől ismét 10 °C körül lesz a maximum-hőmérséklet.

Ma este -1 °C és -3 °C közé süllyed a hőmérséklet. A nyugatias szél helyenként megélénkül. Komolyabb csapadék nem várható.

Vasárnap reggel az északnyugati szél a Kisalföldön már megerősödik. Kb. -2 °C-ra ébredhetünk. A keleti tájakon egyre többfelé alakul ki hózápor. A csúcshőmérséklet kb. 5 °C lesz. Sokfelé megerősödik az északias szél, amely estére mérséklődik. Délután főleg a középső országrészben alakulhat ki a megnövekvő gomolyfelhőzetből erős hózápor. Este -3 °C és -1 °C közé hűl a levegő, de hétfőn reggel néhol -5 °C is előfordulhat, főleg az északi tájakon.  Főleg a keleti országrészben erősödik meg az északias szél. Csapadék csak a déli országrészben fordul elő, a csúcshőmérséklet 1 °C és 4 °C között alakul. Az északkeletire forduló szél napközben megerősödik. Este -2 °C körüli hőmérséklet lesz.

Kedden reggel -4 és -6 °C közé csökken ismét a hőmérséklet. Napközben 3 °C körüli hőmérsékletek lesznek. Este kb. -3 °C-ra hűl le a levegő. Ezen a napon komolyabb szél, csapadék nem várható.

Szerda reggel -3 °C körüli hőmérsékletre ébredhetünk. De napközben 4 °C és 6 °C közé melegszik a levegő. A délies szél a nyugati országrészben megerősödik. Este -2 °C és -4 °C közé hűl a levegő.

Csütörtök reggel nem csökken sokkal lejjebb a hőmérséklet a gyenge délies légmozgás miatt. Északnyugat felől ezen a napon lassú felhősödés kezdődik, este délnyugat felől egyre többfelé ered el az eső. Napközben 5 °C és 8 °C közé melegszik az idő. Estére 0 °C  körüli hőmérsékletek várhatóak.

Péntek reggelre eláll az eső, 0 °C körüli hőmérsékletek lesznek. Napközben a délnyugati szél megerősödik. 7 °C lesz a maximumhőmérséklet, eleinte derült, enyhe idő lesz, majd estefelé az északi országrészben beborul ismét az ég és ott szórványosan lesz kisebb eső. Este  0 °C és 2 °C közé hűl a levegő.

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: