időjárás-előrejelzés: továbbra is hideg idő

2011. február 20-án, vasárnap reggel 0 °C és -4 °C közé hűl le a levegő, ami nappal 2 °C és 5 °C közé melegszik fel. Az idő nappal ideiglenesen kitisztul, ám délután ismét beborul az ég. Késő este 3 °C (déli országrész) és -4 °C (északkeleti országrész) között szóródik a hőmérséklet.

Hétfőn reggel 0 °C és -4 °C közé csökken a hőmérséklet, borult, főleg a délnyugati országrészben csapadékos időre számíthatunk, ami egész nap megmarad, de egyre kevesebb területen lesz csapadék. Nappal 0 °C és 3 °C közé melegszik a levegő. Az északkeleti szél megélénkül. -1 °C és -5 °C közé hűl le estére a levegő.  A csapadék megszűnik,de a szél csak kicsit mérséklődik.

Kedden reggel -2 °C és -6 °C közé hűl le a levegő. Erősen felhős-borult, ködös idő lesz, de csapadék csak délkeleten lehet. Az északkeleti szél továbbra is fújni fog. Délben 1 °C és -1 °C közé melegszik a levegő. Késő este -2 °C és -5 °C közé hűl a levegő.

Szerda reggel -2 °C és -8 °C lesz, északnyugaton derült lesz az ég, a többi helyen erősen felhős vagy borult. Nappal -1 °C és 2 °C közé melegszik a levegő. Az északi szél napközben megélénkül. Este -3 °C és -6 °C közé süllyed a hőmérséklet.

Csütörtök reggel -4 °C és -8 °C közé süllyed a hőmérséklet. Északnyugaton derült, máshol változóan felhős lesz az ég, de csapadék nem lesz. Délben -1 °C és 1 °C közé emelkedik, este -3 °C és -5 °C közé süllyed a hőmérő higanyszála.

Péntek reggel -4 °C és -7 °C közötti hőmérsékletre és derült égre ébredünk. Délben 0 °C és 3 °C között lesz a hőmérséklet, ami este -2 °C és -5 °C közé csökken.

Szombat hajnalban -3 °C és -6 °C közé csökken a hőmérséklet, ami délben 0 °C és 4 °C közé emelkedik. A középső országrészben kevés lesz a felhő, a nyugati ész a keleti országrészben változóan felhős lesz az ég.

Vasárnap folytatódik a nagyon lassan melegedő időjárás.

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: