Időjárás előrejelzés: Rossz idő lesz!

Ma (2011. február 12., szombat) este -2 °C és -5 °C között lesz a hőmérséklet. A nyugati tájakon lehetnek felhős tájak, másutt tiszta lesz az égbolt. A szél mérséklődik.

Holnap reggel több lesz a felhő az országban, -1 °C és -4 °C között lesz a hőmérséklet. Nappal 1 °C és 4 °C közé melegszik az idő. Tovább növekszik a felhőzet, csapadék eleinte északnyugaton, majd egyre többfelé lesz az országban, ami eleinte eső, majd havazás. A szél azonban gyenge marad. Estére 0 °C és -3 °C közé hűl le a levegő. Éjszaka sokfelé várható havazás, különösen az ország középső részén.

Hétfőn reggel 0 °C és -3 °C között lesz a hőmérséklet. Délben 1 °C és 3 °C közé melegszik a levegő. Továbbra is sokfelé lesz csapadék, ami lehet eső is és hó is. A keleti szél kissé megélénkül. Este 1 °C és -3 °C közé hűl le a levegő.

Kedden reggel a délnyugaton élők 1 °C és -2 °C közötti, az északkeleten élők -3 °C és -6 °C, a többi tájon élők -1 °C és -4 °C közötti hőmérsékletekre ébredhetnek. Ismét sokfelé lesz csapadék, főleg a nyugati és középső országrészben.

Délben -1 °C és 6 °C között változik a hőmérséklet. Továbbra is többfelé lehet eső. -2 °C és 0 °C között változik a hőmérséklet. Késő este északon -2 °C, délen 1 °C között lesz a hőmérséklet. További havazás várható az északi és a középső országrészben.

Szerda hajnalban 0 °C és -2 °C közé hűl a levegő. Többfelé esik ekkor is a hó, amit egy idő után eső követ! Délben 0 °C és 7 °C között változik a hőmérséklet. Estére csak délkeleten szünetel a csapadék. 0 °C és 4 °C között lesz a hőmérséklet.

Csütörtök reggel 0 °C és 2 °C közé hűl le a levegő. Nyugaton és a középső országrészben további eső, havas eső, vagy hó várható! Délben 1 °C és 7 °C közé kúszik fel a hőmérséklet. A keleti szél megélénkül. További eső várható nyugaton. Este 0 °C és 3 °C közé hűl le a levegő hőmérséklete. csapadékszünet most azt északkeleti és a középső országrészben lehet.

Péntek reggel -2 °C és 1 °C közé süllyed a hőmérséklet. Csapadék a déli és délnyugati tájakon lehet. Délben 3 °C és 7 °C közé melegszik a levegő. Ekkor a középső országrészben gyenge eső várható. Este -2 °C és 1 °C közé hűl le a levegő. A felhőzet felszakadozik.

Szombat reggel 1 °C és -3 °C közé süllyed a levegő hőmérséklete. A Duna-Tisza köze déli részén lehet kisebb csapadék. Délben 0 °C és 6 °C közé melegszik a levegő hőmérséklete. Estére megenyhül az idő, de egyre több felhő érkezik nyugat felől és újabb esőzés kezdődik.

Vasárnaptól a jelenlegi számítások szerint folytatódik a változékony időjárás.

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: