Időjárás-előrejelzés: Változékonyra fordul az idő!

Vasárnap (2011. február 6.) reggel 0 °C körüli hőmérsékletre, az ország nagy részén erős északnyugati, vagy nyugati szélre, északkeleten csapadékra ébredünk. Délután északkeleten 4 °C , másutt 7 °C körül lesz a hőmérséklet, ami este 1 °C körüli értékre süllyed le, de délkeleten fagyhat is. A felhőzet felszakadozik és északkeletre húzódik vissza, a szél mérséklődik.

Hétfőn reggel 0 °C körül lesz a minimumhőmérséklet. A maximumhőmérséklet 7 °C körül lesz. A szél kicsit mérséklődik és délnyugatira fordul. Továbbra is északkeleten lesz a több felhő és ott néhol lehet csapadék. Késő este 1 °C körül lesz a hőmérséklet. A felhőzet ekkorra mindenhol felszakadozik és a szél legyengül.

Kedden reggel a minimumhőmérséklet 0 °C körül lesz. A csúcshőmérséklet 5 °C és 10 °C között fog szóródni, ami késő este 0 °C és 2 °C közé süllyed. Többnyire derült lesz az ég, de este nyugat felől felhősödés kezdődik.

Szerdán reggel -1 °C körüli hőmérsékletekre ébredhetünk. Eleinte derült lesz az ég (kivéve északkeleten), de délelőtt felhősödés kezdődik, a nyugati-északnyugati szél megélénkül. A csúcshőmérséklet 5 °C körül lesz. Késő este a hőmérséklet -1 °C-ra süllyed. A szél mérséklődik.

Csütörtökön -2 °C körüli hőmérsékletekre ébredhetünk. A hőmérő higany-, vagy alkoholszála délben 5 °C köré kúszik fel, de este visszacsusszan -1 °C körüli értékre. A déli szél megélénkül. Az égbolt északon befelhősödik.

Pénteken -2 °C körüli hőmérsékletekre, többnyire erősen felhős, vagy borult égre ébredünk, de a déli országrészben lehetnek még napos tájak. Délben délen akár 9 °C is lehet, az ország nagy részén 6 °C, északkeleten 1 °C körül lesz a csúcshőmérséklet. A déli országrészben sokat süt majd a nap, de az északi országrészben erősen felhős, vagy borult marad az ég. A nyugati és a középső országrészben többfelé lesz eső, havas eső, de keleten havazás is lehet. Este 2 °C és -2 °C között lesz a hőmérséklet.

Szombaton reggel északkeleten -5 °C-ra, az ország nagy részén -1 °C-ra, a délnyugati országrészben 1 °C-ra ébredünk. Változóan felhős lesz az ég és záporok-hózáporok fordulnak majd elő. A csúcshőmérséklet északkeleten -2 °C, délnyugaton  4 °C, a középső országrészben 1 °C körül lesz. A szél keletire fordul.

 

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: