Időjárás-előrejelzés: változékony enyhe téli idő

Vasárnap  (2011. január 9.) reggel 0 °C és + 5 °C között lesz a hőmérséklet. Délben 2 °C (északkelet) és 11 °C (délnyugat) között fog szóródni a hőmérsékleti maximum. Az északkeleti tájak kivételével derült, vagy gyengén felhős lesz az ég. Északkeleten-keleten eső, zápor kialakulhat. Este az ország északi-északnyugati része fölött is beborul az ég és kisebb eső kialakulhat. Délnyugaton a délies szél megélénkülhet. Ekkor 0 °C és 5 °C között lesz az átlaghőmérséklet, délnyugaton ennél melegebb is lehet.

Hétfő reggel 0 °C és 4 °C között lesz a hőmérséklet, egy front hatására egyre többfelé borul be az ég, eleinte északon, majd napközben egyre többfelé lehet eső, zápor. A déli órákban a hőmérséklet 2 °C (Északkelet) és 8 °C (délnyugat) között fog változni. Este 0 °C és 4 °C közé hűl le a levegő.

Kedden reggel 0 °C és 3 °C között lesz az átlaghőmérséklet.  Kedden reggel sokfelé várható kisebb eső, zápor. Délután a csapadék átmenetileg megszűnik, de az ég erősen felhős, vagy borult marad. Dél körül 2 °C (Észak) és 6 °C (Dél) között lesz a hőmérséklet. Késő este 2 °C körüli hőmérsékletek várhatóak. Főleg a délkeleti országrészben újabb esők várhatók.

Szerdán reggel délkeleten még lehet eső, ekkor északnyugaton -2 °C, másutt 1 °C körüli hőmérsklet lesz. Délután 4 °C és 7 °C körüli hőmérsékletek lesznek. Nyugaton derült idő, keleten továbbra is felhős, néhol esős idő várható. Késő este 0 °C lesz.

Csütörtökön nyugat felől újabb csapadékzóna éri el hazánkat. Reggel 0 °C és 2 °C körüli hőmérsékletek lesznek, a nyugati szél megélénkül. Délután 1 °C és 7 °C körüli hőmérsékletek várhatók, kora délutánig többfelé várható eső. Délután általában 4 °C-ra melegszik a levegő, de délnyugaton akár 7 °C is lehet. A kora délutáni kisebb csapadékszünetek után este további esők lesznek főleg a Dunántúlon és a Tiszántúlon. Késő este 2 °C és 6 °C közé változik a hőmérséklet.

Péntek hajnalban enyhe lesz: 2 °C és 6 °C közötti hőmérsékletekkel és ismét többfelé csapadékkal. Az északnyugati szél élénk marad. Délután 4 °C és 10 °C közötti hőmérsékletek lesznek. A csapadék délutánra megszűnik, a felhőzet felszakadozik, a szél mérséklődik. Este 2 °C – 5 °C lesz.

Szombat reggel 2 °C és 5 °C körüli hőmérsékletekre ébredünk, a középső országrészben lehet még kisebb csapadék. Délben 5 °C és 10 °C közé várható a legmagasabb hőmérséklet, ami estére 3 °C és 6 °C közé süllyed.

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: