Időjárás-előrejelzés: Lassú enyhülés

Jelenleg az ország délnyugati részén és újonnan Budapest és környékén, illetve attól északra (nálam is) is havazik. De mi lesz a folytatás?

Holnap (hétfő) reggel -5 °C és -8 °C közé süllyed a hőmérséklet, ami délután -1 °C és -4 °C közé kúszik fel. Késő este -5 °C és -7 °C közé süllyed. Havazás főleg keleten lehet.

Kedd reggel -4 °C és -8 °C között, délután -1 °C és -5 °C között, este -5 °C és – 10 °C között lesz a hőmérséklet. Főleg a középső és a keleti országrészben további havazás lehet. A napfogyatkozást előre láthatólag csak a nyugati országrészben lehet komolyabban megfigyelni.

Szerdán reggel -7 °C és -14 °C közé hűl le a levegő, délutánra -3 °C és -6 °C közé melegszik fel, este -7 °C és -15 °C (kelet) közé süllyed. A keddinél kevesebb helyen, de bárhol lehet csapadék.

Csütörtökön reggel -6 °C és -13 °C közé hűl le a levegő, délutánra délnyugaton 1 °C, keleten -4 °C-ra melegszik a levegő. Havazás, nappal havas eső, eső is bárhol kialakulhat.

Pénteken hajnalban -3 °C és 1 °C közé hűl le a levegő, déltuán -1 °C és +3 °C között lesz a csúcshőmérséklet. Általában borult lesz az ég, havas eső, eső többfelé lehet.

Szombaton reggel -5 °C köré hűl le a levegő, nappal 0 °C és 5 °C közé melegszik fel az idő. Továbbra is borult, csapadékos idő várható.

Vasárnap éjjel 1 °C és -2 °C közé hűl majd le, kora délután 2 °C körüli lesz az átlaghőmérséklet.

Csapadék szitáló eső, vagy hószállingózás formájában továbra is lehet.

Az időjárás jövő hét kedden és pénteken változékonyabbra fordulhat, mivel ezeken a napokon frontok vonulnak át hazánk felett, szeles időt okozva.

A légúti megbetegedések veszélye megnövekszik a jövő hét végére!

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: