Időjárás-előrejelzés: enyhül az idő

Holnap (2010. december 20.) hajnalban -3 °C és – 8 °C közötti hőmérsékletre ébredhetünk, délután -1 °C és 4 °C között lesz a csúcshőmérséklet, de északkeleten ennél hűvösebb is lehet. A déli szél főleg a nyugati országrészben élénk lesz, csapadék északkeleten várható, halmazállapota vegyes lesz. Késő este -2 °C és 3 °C között lesz a hőmérséklet.Kedd hajnalban 1 °C és -4 °C közé hűl le a levegő, délután -1 °C és 5 °C között lesz a legmagasabb nappali hőmérséklet. A déli szél a nyugati országrészben élénk lesz. Vegyes halmazállapotú csapadék elszórtan várható.

Szerdán hajnalban 0 °C és 5 °C közé hűl le a levegő. Délután 5 °C és 10 °C közé kúszik fel a hőmérő higanyszála. Reggel szórványosan, főleg az északi-északkeleti országrészben várható kisebb eső.

Csütörtökön a metnet előrejelzése szerint a szerdaihoz hasonló napunk lesz, pénteken szórványosan várható eső, szombaton pedig egy gyenge hidegfront érkezik, havasesőt, havazást okozva.  Hőmérsékletben és szélben komoly változás ezekben a napokban nem várható. Vasárnap viszont újabb havazás várható és lehűl az idő -3 °C és 2 °C közé.

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: