Időjárás-előrejelzés: hideg, változékony idő

A mai napon (2010. december 13-a van) napközben keleten várható néhol kisebb havazás, hózápor. A Legmagasabb nappali hőmérséklet -4 °C és 0 °C közé várható. Az északnyugati szél élénk, néhol erős lesz. Tovább:

Késő este -8 °C és -4 °C közé hűl le a levegő.

Kedden hajnalban – 8 °C és – 2 °C között lesz a hőmérséklet. Napközben 1 °C és – 5 °C közé kúszik fel a hőmérő higanyszála. Keleten további havazás lehet. Az északnyugati szél ezen a napon az ország nyugati részén még élénk lesz, másutt fokozatosan mérséklődik.

Szerdán hajnalban – 5 °C és – 8 °C között lesz, de a keleti tájakon a – 12 °C-ot is elérheti a legalacsonyabb hőmérséklet. Napközben – 3 °C és – 8 °C (kelet) között lesz a “csúcshőmérséklet”. Az északnyugati szél az Alpokalján még élénk marad.

A további napok sem hoznak enyhülést, pénteken hajnalban lesz a leghidegebb, akár -17 °C is lehet. Szombaton nyugat felől egy ciklon éri el hazánkat és egyre többfelé várható havazás. Vasárnap átmeneti csapadékszünet lesz. A jövő hét elején a folytatás azonban újabb csapadékot ígér.

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: