Időjárás-előrejelzés: enyhe, de kicsit változékony idő

A mai napon (2010. november 2. van) este, éjszaka sok lesz felettünk a felhő, délnyugaton, nyugaton eső is várható. További részletek:

Holnap hajnalban 5 °C és 10 °C közé süllyed, délután 13 °C és 18 °C közé emelkedik, késő estére pedig 6 °C és 13 ° közé süllyed a hőmérséklet. Változóan felhős lesz az ég, napközben csapadék nem várható. Este a szél az északi országrészben megélénkül.

Csütörtök hajnalban 6 °C és 12 °C között, kora délután 14 °C és 19 °C között, este 10 °C és 15 °C között lesz a hőmérséklet. A szél napközben ismét megélénkül az északi országrészben, főleg a hegyekben. Kevés lesz a felhő, csapadék nem várható.

Péntek hajnalban 3 °C és 8 °C közé süllyed, napközben pedig 15 °C és 20 °C közé emelkedik a hőmérséklet, kevés felhő várható.

Ehhez hasonló idő lesz szombaton, de este nyugat felől felhősödés kezdődhet.

Vasárnap délután érkezik egy front, ekkor eső, zápor nyugaton már kialakulhat, a legmagasabb nappali hőmérsékletet ez a nyugati országrészben fogja befolyásolni, ahol már csak 11 °C körül lesz ez az érték.

Jövő hét hétfőn átmenetileg többfelé, kedden már kevesebb helyen várható eső, zápor.  Szerdán és csütörtökön átmenetileg csapadékszünet lehet, majd pénteken ismét egyre többfelé lehet eső

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: