Időjárás-előrejelzés száraz, napos, de ködös idő

A tegnap és a mai napon szórványosan fordult elő eső az országban, a nyugati és a középső országrészben esett legtöbbet, de most már csökken a felhőzet. Milyen idő várható? Részletek itt:

A válasz az, hogy hűvös és eseménytelen, mivel ismét egy anticiklon épül ki nyugat felől: mától kezdve hajnalonként -4 °C és +1 °C várható, míg a legmagasabb nappali hőmérséklet 6 °C és 11 °C között lesz. Az időjárási helyzetben metnet.hu előrejelzése szerint csak annyi változás lesz, hogy szombattól a hajnali fagyok megszűnnek, 0 °C és 5 °C között lesz a minimum,  6 °C és 15 °C között lesz a maximum és többfelé várható reggelente ködképződés. A légúti megbetegedések veszélyei megnőnek!

Csapadék, illetve változás az időjárásban leghamarabb jövő hét csütörtökön valószínű, amikor is egy hidegfront vonul át az ország fölött, de a vele társuló csapadék mennyisége még nagyon bizonytalan.

Végül egy naplementefotó, amit ma este csináltam:

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

One Response to Időjárás-előrejelzés száraz, napos, de ködös idő

  1. Visszajelzés: Időjárás-előrejelzés száraz, napos, de ködös idő | Todo sobre la Influenza AH1N1 | All About Influenza

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: