Időjárás-előrejelzés: Néha felhős, esős, néha napos, de hűvös idő

Ma 2010. szeptember 29-e van. A várható időjárás a http://www.metnet.hu előrejelzése szerint a hétvégén aránylag napos idő lesz, majd hétfőtől eső is lehet. Bővebben:

Ma éjszaka főleg északkeleten-keleten növekszik meg a felhőzet és lehet kisebb eső.  Hajnalban 2 °C és 8 °C között lesz a hőmérséklet. Napközben az ország legnagyobb részén aránylag napos idő várható, de a rétegfelhők (bárányfelhők) megnövekedhetnek. Keleten viszont továbbra is több lesz a felhő és ott kialakulhat további eső, záporeső. A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 °C és 15 °C között lesz. Az északnyugati szél főleg nyugaton élénk megélénkülhet.

Péntek hajnalra a hőmérséklet 2 °C és 8 °C közé süllyed. Napközben elvétve, főleg a hegyekben várható kisebb eső, zápor, de a rétegfelhők megnövekedhetnek. A legmagasabb hőmérséklet 11 °C és 16 °C között lesz (a hegyekben ez 7 °C).

Szombat hajnalban 2 °C és 7 °C között, délután pedig 12 °C és 16 °C között lesz a hőmérséklet. Változóan felhős idő várható, de nagy valószínűséggel csapadék nélkül.

Hasonló idő lesz vasárnap és hétfőn is.

Kedden beborul az ég és egyre többfelé várható eső, záporeső. Hűvös, 10 °C körüli maximum hőmérsékletek lesznek, de a minimumhőmérséklet viszont 5 °C körül lesz. Szerdán és csütörtökön folytatódik az esős idő, majd pénteken csökken a felhőzet.

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: