Időjárás: Hétvégén esős, majd szárazabb, de kifejezetten hűvös idő!

A mai napon 2010. szeptember 24-e van. Az előrejelzési térképek szerint a holnapi nap változás kezdődik időjárásunkban. Bővebben:

Ma a csúcshőmérséklet 17 °C és 24 °C között változik. Legmelegebb a délkeleti megyékben lesz. A délkeleti szél időnként megélénkülhet.

Holnap hajnalra 8 °C és 11 °C közé süllyed. Eleinte napos idő lesz időnként erős széllel és 20 °C – 26 °C közötti maximumhőmérséklettel. A kora délutáni óráktól kezdve délnyugat felől fokozatosan megnövekszik a felhőzet, de a keleti országrészben még egész nap napos idő várható. Eső ezen a napon délnyugaton-nyugaton már lesz.

Vasárnap hajnalban már többfelé várható csapadék az országban, legkisebb valószínűséggel északkeleten. 12 °C és 17 °C közé süllyed a hőmérséklet. Napközben főleg a déli országrészben csökken a felhőzet, de záporok, néhol zivatarok alakulhatnak ki ezeken a helyeken erős széllökések kíséretében. Délkeleten lesz a legmelegebb, 24 °C-os csúcshőmérséklettel, a többi helyen 16 °C – 20 °C között változik a hőmérséklet. Estére az esőfelhőzet legjava elvonul.

Hétfőtől átmenetileg kevesebb lesz a felhő, de záporok bárhol kialakulhatnak, jelenlegi számítások szerint a legkisebb valószínűséggel szerdán és csütörtökön. A szél sokszor megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 °C és 20 °C között, a legalacsonyabb 5 °C és 10 °C között lesz. Ez az idő várhatóan kitart jövő hét végéig.

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: