Időjárás: a hétköznapokban jó, hétvégén rossz idő

A mai napon 2010. szeptember 20-a van. Országszerte derült vagy közepesen felhős volt az ég az elmúlt esős napok után, de mi várható?

Holnap a hőmérséklet minimumértéke 4 °C és 9 °C között (Balaton és a hegyek térségében 14 °C)  lesz. Néhol köd képződhet. Délután a maximumhőmérséklet 15 °C és 20 °C várható. Derült, vagy közepesen felhős lesz az ég. Csapadék nem várható.

Szerdán, Csütörtökön és pénteken hasonló idő lesz.

Szombaton hidegfront érkezik. Szombattól keddig esős idő lesz! A maximumhőmérséklet szombaton 18 °C lesz, ami sajnos ismét lecsökken az utána következő napokon. Kedden már csak 15 °C lesz. Jövő hét keddtől átmenetileg újabb csapadékszünet lesz…a jelenlegi számítások szerint nem túl sokáig.

(felhasznált modellek: rövidtávú: http://tornado.metnet.hu/wrf, hosszútávú: http://www.wetterzentrale.de, http://www.wetterzentrale.de/topkarten/fsavneur.html)

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: