Időjárás: melegedő idő, majd ciklon

A mai napon (2010. szeptember 5.) kellemes, napos időnk lesz kevés felhővel, 17 °C és 22 °C közötti maximális hőmérsékletekkel (hegyekben ez 14 °C lesz).

Holnap a legalacsonyabb hőmérséklet 4 °C és 7 °C között fog változni. Helyenként, főleg a völgyekben köd képződhet. Napközben nyugat felől ismét érkezik egy front, szórványosan okozva csapadékot. Maximum hőmérsékletben változás nem várható, 17 °C és 22 °C között lesz. A szél gyenge marad.

Kedden hajnalban 7 °C és 11 °C között lesz a hőmérséklet. Napközben változóan felhős idő várható, de csapadék csak elvétve fordul elő. A maximum hőmérséklet 19 °C és 23 °C között lesz.

Szerdán délnyugat felől egy ciklon közelíti meg térségünket. A maximális hőmérséklet 18 °C és 24 °C közé várható.  Eleinte délnyugaton, majd egyre többfelé alakulhat ki eső, zápor, néhol gyenge zivatarok is kialakulhatnak.

Csütörtökön többfelé várható eső, zápor, elszórtan zivatarok is kialakulnak, amelyeket szélerősödés, felhőszakadás kísérhet. A maximumhőmérséklet 18 °C és 22 °C körül alakul. Az éjszakai legalacsonyabb hőmérséklet 10°C körül alakul.

Pénteken folytatódik az esős idő, szombaton a ciklon elhagyja térségünket, viszont megerősödik az északnyugati szél. A maximumhőmérséklet 15 °C és 20 °C közé esik vissza.

Vasárnap várhatóan ismét esősebbre fordulhat az idő. Az ennél távolabbi kilátásokban egyre inkább az évszaknak megfelelő idő várható, sok csapadékkal és egyre kisebb hőmérsékleti maximumokkal.

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: