Időjárás: melegedő idő, majd ciklon

A mai napon (2010. szeptember 5.) kellemes, napos időnk lesz kevés felhővel, 17 °C és 22 °C közötti maximális hőmérsékletekkel (hegyekben ez 14 °C lesz).

Holnap a legalacsonyabb hőmérséklet 4 °C és 7 °C között fog változni. Helyenként, főleg a völgyekben köd képződhet. Napközben nyugat felől ismét érkezik egy front, szórványosan okozva csapadékot. Maximum hőmérsékletben változás nem várható, 17 °C és 22 °C között lesz. A szél gyenge marad.

Kedden hajnalban 7 °C és 11 °C között lesz a hőmérséklet. Napközben változóan felhős idő várható, de csapadék csak elvétve fordul elő. A maximum hőmérséklet 19 °C és 23 °C között lesz.

Szerdán délnyugat felől egy ciklon közelíti meg térségünket. A maximális hőmérséklet 18 °C és 24 °C közé várható.  Eleinte délnyugaton, majd egyre többfelé alakulhat ki eső, zápor, néhol gyenge zivatarok is kialakulhatnak.

Csütörtökön többfelé várható eső, zápor, elszórtan zivatarok is kialakulnak, amelyeket szélerősödés, felhőszakadás kísérhet. A maximumhőmérséklet 18 °C és 22 °C körül alakul. Az éjszakai legalacsonyabb hőmérséklet 10°C körül alakul.

Pénteken folytatódik az esős idő, szombaton a ciklon elhagyja térségünket, viszont megerősödik az északnyugati szél. A maximumhőmérséklet 15 °C és 20 °C közé esik vissza.

Vasárnap várhatóan ismét esősebbre fordulhat az idő. Az ennél távolabbi kilátásokban egyre inkább az évszaknak megfelelő idő várható, sok csapadékkal és egyre kisebb hőmérsékleti maximumokkal.

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: