Időjárás: Ma még napos, jövő hét elején esős idő

Ma (2010. augusztus 29.) még napos, de kellemetlenül szeles időben lesz részünk. A maximális hőmérséklet 20 °C és 23 °C körül mozog, a hegyekben ennél 1-2 fokkal hűvösebb is lehet. Késő este 11 °C és 15 °C lesz. Az élénk északnyugati  szél késő délután-este mérséklődik. Holnap:Holnap hajnalban a hőmérséklet 9°C és 13 °C közé süllyed. Napközben hidegfront közelíti meg térségünket, nyugat felől fokozatosan befelhősödik, de napközben csak elszórtan, főleg nyugaton várható kisebb eső, zápor. A maximum hőmérsékletben az ország nyugati és keleti része között nagy különbségek lesznek. Északnyugaton csak 15 °C, de délkeleten még akár 26 °C is lehet. A front mentén az északnyugati szél megélénkül. Késő este 9 °C és 15 °C közé várható a hőmérséklet.

Kedden hajnalban 6 °C (nyugat) és 13 °C -ig (kelet) hűl le a levegő. Hajnalban-reggel eleinte keleten, majd észak-északkelet felől egyre többfelé várható eső, zápor, esetleg egy-egy zivatar ahogy egy ciklon felhőzete hazánkra fordul.  A csúcshőmérséklet 16 °C és 20 °C között alakulhat majd. Már kora délutánra 10 °C és 12 °C közé hűl le a levegő. Az északnyugati szél megerősödhet.

Szerdán jelentősen csökkenhet a felhőzet, de viharossá fokozódik a szél. kora délelőtt 8 °C és 13 °C között, délután 18 °C és 23 °C között lesz a hőmérséklet. A szél jelentősen mérséklődik.

A legfrissebb forgatókönyv szerint a jövő hét végére 21 °C és 26 °C közé melegszik az idő. Szombaton érkezhet egy újabb hidegfront ismét csapadékos időt okozva.

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: