2010. augusztus 27. a nyárzáró hidegfront

2010. augusztus 27-én átvonult Magyarország felett a nyárzáró hidegfront. Részletek:A felhősödést viharossá fokozódó szél, majd helyenként felhőszakadás intenzitású eső követte. Nyugaton (Főként a Balatontól nyugatra, délnyugatra, északnyugatra (30-40 km-es sugarú körön belül), illetve a Velencei tótól délkeletre, Budapesttől délre zivatarok is kialakultak. Így érkezett a front:

A második és a harmadik kép a Rákoskeresztúri LIDL áruház parkolójából készült délnyugat és nyugat felé nézve. A többi kép Pécelről készült délnyugat, vagy nyugat felé nézve. a vihar kifutófelhője 19:50 perckor érkezett, ami az utolsó még világos képeken látszódik. Egyetlen egy felvillanást sikerült levenni, amit gyakorlatilag alig lehet észrevenni.

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: