Időjárás előrejelzés: aránylag napos idő

Az elkövetkező napokban komolyabb csapadék nem várható. Részletek:

Ma, 2010. augusztus 23-án, hétfőn a legmagasabb nappali hőmérséklet elérte a 31 °C-ot is.

Holnap reggel általában 15 °C-ig hűl le a levegő, északnyugaton ennél 1-2 °C-kal hűvösebb is lehet. Napközben egyre több gomolyfelhő jelenik meg, majd késő délutántól nyugat felől felhősödés kezdődik. Éjszaka szórványosan, főleg az északi országrészben lehet csapadék, amely jórész eső, zápor lesz. Zivatar csak elvétve fordul majd elő. Lehűl az idő és megélénkül, vagy megerősödik az északnyugati szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 14 °C és 19 °C közé várható.

A szerda délelőtti felhős időt követően napközben kitisztul az idő. Késő délután-este azonban egyre több rétegfelhő jelenik meg, amelyből csapadék nem várható. A legmagasabb hőmérséklet 21 °C és 26 °C között lesz.

Csütörtökön reggel tiszta időre ébredünk, a szerdaihoz hasonlóan alakul az időjárás, de a csúcshőmérséklet már 23 °C és 28 °C lesz. Csapadék az országban előreláthatólag nem lesz.

Pénteken és szombaton ismét melegszik az idő, a csúcshőmérséklet a 31 °C-ot is elérheti. Csapadék az országban előreláthatólag nem lesz.

Vasárnap egy újabb gyenge hidegfront éri el az országot, ami előreláthatólag szórványosan okoz majd csapadékot.

Jövő hét hétfőn-kedden-szerdán hűvös lesz, hétfőn a csúcshőmérséklet mindössze 23 °C körül alakul. Csapadék hétfőn még lehet. Kedden, szerdán hajnalban 12 °C-ig süllyed a hőmérséklet. A helyi záporok esélye növekedni fog.

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: