Időjárás-előrejelzés: záporok, zivatarok meleg idővel, majd átmeneti frissülés

Ma 2010. augusztus 13-a, péntek van. Ma hajnalban és délelőtt a keleti országrészben többfelé kialakultak heves záporok, zivatarok. De nézzük mi lesz ma délután?:

Ma a maximumhőmérséklet 28 °C és 33 °C között lesz. Záporok, zivatarok többnyire este fordulhatnak elő és az ország különböző tájain gyakorlatilag egyforma eséllyel, legnagyobb eséllyel az Alföld déli részén és a dél-Dunántúlon. (2010. augusztus 13. 17:16-os frissítés)

Késő este 20 °C körül lesz a hőmérséklet, hajnalra 15 °C és 19 °C közé süllyed.

Holnap (szombaton) délután a hőmérséklet csúcsértéke elérheti a 34 °C-ot is. Csak 1-2 helyen, legnagyobb valószínűséggel a hegyekben és a nyugati országrészben várható záporok, zivatarok kialakulása.

Vasárnap a minimumhőmérséklet 21 °C lesz a következő hajnalban. Estig csapadék nem várható, a maximumhőmérséklet a 35 °C-ot is elérheti.

Hétfőn reggel egy hidegfront éri el az országot átmenetileg több helyen záport, zivatart okozva. A maximumhőmérséklet ekkora már 26 °C és 32 °C között lesz.

Kedden átmenetileg országszerte száraz meleg nyári nap ígérkezik.

Szerdán újabb hidegrfont éri el az országot és a maximumhőmérséklet már csak 29 °C lehet.

Csütörtöktúl az idő ismét melegedni fog.

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: