Időjárás: Augusztusban is folytatódik a július óta tartó száraz idő

Ma 2010. augusztus 1-je van. Nem sok újdonságot írhatok ide, mivel az előrejelzések szerint a jövő hét eleje és vége is száraz marad, akárcsak a mai nap. Ma legfeljebb északkeleten, a hegyek térségében lehet egy-két helyen zápor, esetleg zivatar.  A jövő hét hétfő-kedd száraznak ígérkezik:

Kedden egy hidegfront éri el az országot, de túl sok csapadékot nem okoz majd az sem. Szerdán és csütörtökön  az alábbi német nyelvű időjárási előrejelzés (http://www.wetterzentrale.de/topkarten/fsavneur.html) szerint szerdán elsősorban a nyugati és északi országrészben csütörtökön meg inkább keleten alakulhatnak ki elszórtan  záporok, zivatarok. Pénteken a front elhagyja az országot. Ez után száraz idő marad a jövő hét közepéig. A legmelegebb nap a jövő hét kedd lesz. Az elkövetkező napokban a legmagasabb maximumhőmérséklet 33 °C lesz, de átlagosan 25 °C és 30 °C között fog változni. A minimumhőmérséklet azonban a legmelegebb napon is éppen csak el fogja érni a 20 °C-ot. Egyébként 12 °C és 17 °C között lesznek általában.

Reklámok

Névjegy csengeri
I love thunderstorms, lightning photography, interested in physics, paranormal things (ghosts), I like simulating explosions, clouds and smokes on computer. I like watching and making videos and upload them to Youtube. -------------------------- Szeretem a viharokat, villámokat fotózni, érdekel a fizika, parajelenségek (szellemek), szeretek robbanásokat, felhőket és füstöt utánozni a számítógépen. Szeretek videókat nézni és készíteni, feltölteni azokat a Youtube-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: